Νέο οικονομικό ποσό ανανέωσης με 8€

  • Αύξηση χρόνου ομιλίας προς όλους στο πακέτο CALLS TO ALL στην ίδια τιμή
  • Νέο συνδυαστικό πακέτο BASIC CALLS για βασική χρήση

Ανακοινώνεται από 15/03/2023 επέρχονται οι παρακάτω αλλαγές για τους συνδρομητές καρτοκινητής τηλεφωνίας WHAT’S UP της COSMOTE:

1.Διάθεση νέου ποσού ανανέωσης χρηματικού υπολοίπου καρτοκινητού αξίας 8€ η
οποία μπορεί να πραγματοποιηθεί από όλα τα κανάλια διάθεσης.
2. Διάθεση νέου πακέτου με τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

Για το πακέτο ισχύουν τα ακόλουθα:
• Ο ελάχιστος χρόνος χρέωσης είναι 3 λεπτά για κλήσεις ομιλίας και video κλήσεις και στη συνέχεια η χρέωση γίνεται ανά δευτερόλεπτο.
• Η ογκοχρέωση γίνεται ανά KByte, με ελάχιστη χρέωση το 1 ΚΒyte ανά σύνδεση (1 MByte = 1.024 KBytes).
• Τα ΜΒ, SMS & λεπτά ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα του πακέτου είναι διαθέσιμα για χρήση και κατά την περιαγωγή εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης. Τα ΜΒ, SMS & λεπτά ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα του πακέτου που δεν καταναλώνονται εντός της διάρκειας ισχύος του πακέτου, μεταφέρονται εάν ενεργοποιηθεί πριν την ημερομηνία λήξης του το ίδιο πακέτο ή πακέτο CALLS TO ALL ή UNLIMITED CALLS (για τα MB/SMS) ή DIY (για τα λεπτά/ΜΒ/SMS που θα επιλεχθούν εκ νέου) ή GIGA_Month/GIGA MONTH AUTO (για τα ΜΒ), οπότε τα συνολικά λεπτά ομιλίας, ΜΒ & SMS μπορούν να καταναλωθούν μέχρι τη λήξη του πακέτου με τη μεταγενέστερη ημερομηνία λήξης.

3. Βελτίωση των ακόλουθων εμπορικά διαθέσιμων πακέτων για υφιστάμενους και
νέους συνδρομητές:
• Το πακέτο CALLS TO ALL που παρέχει 600 λεπτά ομιλίας προς όλα τα κινητά και σταθερά εθνικά δίκτυα, 300 γραπτά μηνύματα (SMS) προς όλα τα εθνικά δίκτυα, 100 λεπτά ομιλίας προς κινητά WHAT’S UP και 512MB Internet για 30 ημέρες θα παρέχει πλέον 800 λεπτά ομιλίας προς όλα τα κινητά και σταθερά εθνικά δίκτυα, 300 γραπτά μηνύματα (SMS) προς όλα τα εθνικά δίκτυα και 512MB Internet για 30 ημέρες, ενώ η τιμή του παραμένει ίδια στα 10,90€.

• Το πακέτο CALLS TO ALL με αυτόματη ενεργοποίηση που παρέχει 700 λεπτά ομιλίας προς όλα τα κινητά και σταθερά εθνικά δίκτυα, 300 γραπτά μηνύματα (SMS) προς όλα τα εθνικά δίκτυα, 100 λεπτά ομιλίας προς κινητά WHAT’S UP και 512MB Internet για 30 ημέρες θα παρέχει πλέον 800 λεπτά ομιλίας προς όλα τα κινητά και σταθερά εθνικά δίκτυα, 300 γραπτά μηνύματα (SMS) προς όλα τα εθνικά δίκτυα και 512MB Internet για 30 ημέρες, ενώ η τιμή του παραμένει ίδια στα 10,90€.

Οι συνδρομητές που έχουν ενεργά τα παραπάνω πακέτα τα διατηρούν ως έχουν μέχρι την κατανάλωση ή τη λήξη τους.  Οι συνδρομητές που έχουν ενεργό το πακέτο CALLS TO ALL με αυτόματη ενεργοποίηση θα πάρουν τις βελτιωμένες παροχές του πακέτου τους στην
επόμενη αυτόματη ανανέωσή του. Tα υπόλοιπα χαρακτηριστικά των πακέτων παραμένουν ως έχουν.

Από το χρηματικό ποσό της ανανέωσης αφαιρείται τέλος καρτοκινητής τηλεφωνίας 10%. Εφαρμόζεται μηδενικό τέλος (0%) για φυσικά πρόσωπα δεκαπέντε (15) έως και είκοσι εννέα (29) ετών, αφού εγγραφούν σε ειδική εφαρμογή του gov.gr, για ένα αριθμό ανά δικαιούχο, στην επόμενη ανανέωση στη καρτοκινητή. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε από κινητό την Εξυπηρέτηση Πελατών της COSMOTE στο 13888 (χρέωση 0,19€/κλήση) ή επισκεφτείτε το whatsup.gr. Οι παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α. 24%.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.