Στην αγορά κυκλοφορούν πολλά TWS, αλλά ο κατάλογος των single-ear ασύρματων ακουστικών δεν είναι και τόσο πλούσιος. Τα single-ear είναι χρήσιμα κατά περίπτωση και ο καθένας μπορεί να αποφασίσει αν αξίζει ένα τέτοιο προϊόν, όπως και κάθε άλλο προϊόν. Η Baseus παρουσιάζει το CM10, ένα νέο single-ear ασύρματο ακουστικό με μοναδική τεχνολογία φόρτισης και μεγάλη αυτονομία.

Baseus CM10

Το CM10 υποστηρίζει φόρτιση με ηλιακή ακτινοβολία και προσφέρει έως 50 ώρες χρήσης με μία πλήρη φόρτιση, σύμφωνα με την εταιρεία. Για να φορτίζει με ηλιακή ακτινοβολία, το ακουστικό έρχεται πακέτο με μία ειδική βάση την οποία τοποθετείς στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου και πάνω της κουμπώνει το ακουστικό, έτσι το φορτίζεις εν κινήσει, ενώ το χρησιμοποιείς με μία απλή κίνηση του χεριού.

Baseus CM10

Στα λοιπά χαρακτηριστικά, το Baseus CM10 έχει semi-in-ear σχεδιασμό και υποστηρίζει σύνδεση με Bluetooth 5.3, ενώ έχει διπλά μικρόφωνα με μείωση θορύβου. Επιπλέον, το ακουστικό παράγει δόνηση κατά τη σύνδεση, έχει built-in αισθητήρα για αυτόματη επανασύνδεση, και φορτίζει πλήρως σε 90 λεπτά. Το βάρος του είναι 50 γραμμάρια και έχει 30mAh μπαταρία και άλλα 400mAh στη βάση. Τέλος, είναι κατασκευασμένο από ABS-PC υλικό και κοστίζει CNY 199 ή ~26€.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.