Το περιμέναμε εδώ και καιρό, αλλά πάντα μέσα μας ελπίζαμε να το μετανιώσει το Netflix. Δυστυχώς οι αυξήσεις ήρθαν και επίσημα και φαίνονται πλέον στην σελίδα του Netflix.

Η τιμή του βασικού πακέτου παραμένει η ίδια στα €7.99, με το περιεχόμενο να προβάλλετε στα SD (480p) και αφορά μία μόνο συσκευή. Στο μεσαίο πακέτο βλέπουμε αύξηση €1, με την τιμή να διαμορφώνεται πλέον στα €10.99. Αυτό το πακέτο προσφέρει στους κατόχους του ταυτόχρονη προβολή περιεχομένου σε δύο συσκευές ταυτόχρονα, ενώ η ανάλυση είναι HD.

Τέλος το πλήρες πακέτο, που επιτρέπει αναπαραγωγή σε 4 συσκευές ταυτόχρονα και ανάλυση 4Κ, έρχεται με αύξηση €2 φτάνοντας τα €13,99.

Οι αυξήσεις δεν απευθύνονται μόνο στην ελληνική αγορά, αφού θα ισχύσουν σε 20 ευρωπαϊκές χώρες, ενώ Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία και Αυστρία, έχουν προηγηθεί πριν λίγες εβδομάδες.

Το Netflix αιτιολογεί αυτή την αύξηση, αναφέροντας πως κάνει προσπάθειες ώστε να δώσει καλύτερη εμπειρία χρήσης, μέσω των επενδύσεων στις παραγωγές των δικών της ταινιών και σειρών.

Εσείς θα συνεχίσετε την συνδρομή σας στο Netflix ή σας ενόχλησε η αύξηση;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.