Η Apple αυξάνει το κόστος για την αντικατάσταση μπαταρίας για όσα iPhone βρίσκονται εκτός εγγύησης και είναι παλαιότερα των iPhone 14, σύμφωνα με ανακοίνωση της ίδιας της εταιρείας στο επίσημο website της. Επιπλέον, αυξάνει τις τιμές και για τα iPad και Mac.

Όπως αναφέρει ο τεχνολογικός κολοσσός, από την 1η Μαρτίου του 2023, η τιμή για την αντικατάσταση μπαταρίας για όλα τα iPhone 13 και iPhone 12, τα οποία βρίσκονται εκτός εγγύησης, θα αυξηθεί κατά 20 δολάρια. Αυτή τη στιγμή, το κόστος αντικατάστασης για τα περισσότερα iPhone είναι στα 69 δολάρια.

Αυτή η αύξηση επηρεάζει μόνο τους πελάτες της Apple που δεν έχουν το AppleCare ή το AppleCare+ για τις συσκευές τους. Με το AppleCare+ το κόστος αντικατάστασης της μπαταρίας είναι μηδενικό, αρκεί η υγεία της μπαταρίας να έχει πέσει κάτω από το 80%.

Όσον αφορά τα iPad και Mac, η Apple αύξησε της τιμές για τα MacBook Air κατά 30 δολάρια, για το MacBook Pro κατά 50 δολάρια, ενώ στα νεότερα μοντέλα iPad η αντικατάσταση της μπαταρίας θα κοστίζει 20 δολάρια παραπάνω. Αυτές οι αυξήσεις θα ισχύσουν από την 1η Μαρτίου του 2023.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.