Η ΟΤΕ Α.Ε. ανακοινώνει τις παρακάτω τιμολογιακές αλλαγές, που θα ισχύσουν από την 20η Ιανουαρίου 2020:

• Για τους πελάτες των προγραμμάτων COSMOTE Single Play & COSMOTE Double Play (εξαιρουμένων των προγραμμάτων COSMOTE Double Play που περιλαμβάνουν 250’ το μήνα ενιαίο χρόνο ομιλίας προς εθνικά σταθερά και κινητά) η χρέωση για κλήσεις μετά την κατανάλωση της ενσωματωμένης χρήσης προς εθνικά σταθερά αυξάνεται από 0,20€ σε 0,25€ ανά λεπτό ενώ προς εθνικά κινητά αυξάνεται από 0,40€ σε 0,50€ ανά λεπτό. Οι ανωτέρω αυξήσεις ισχύουν και για τα προγράμματα στα οποία δεν συμπεριλαμβάνεται χρόνος ομιλίας.
• Για τους πελάτες των προγραμμάτων COSMOTE Double Play που περιλαμβάνουν 250’ το μήνα ενιαίο χρόνο ομιλίας προς σταθερά & κινητά η χρέωση για κλήσεις μετά την κατανάλωση της ενσωματωμένης χρήσης προς εθνικά δίκτυα σταθερής και κινητής τηλεφωνίας αυξάνεται από 0,30€ σε 0,36€ ανά λεπτό.
• Για τα ειδικά προγράμματα που διατίθενται σε ΑΜΕΑ, μετά την κατανάλωση της ενσωματωμένης χρήσης η χρέωση προς εθνικά σταθερά αυξάνεται από 0,10€ σε 0,125€ ανά λεπτό και η χρέωση για κλήσεις προς εθνικά κινητά αυξάνεται από 0,20€ σε 0,25€ ανά λεπτό.
Τυχόν κλάσμα λεπτού, σε κάθε κλήση, υπολογίζεται ως ακέραιο λεπτό.

Οι παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 24% και Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλεφωνίας 5%.

Οι συνδρομητές έχουν δικαίωμα επιλογής κάποιου οικονομικού προγράμματος COSMOTE που ικανοποιεί καλύτερα τις ανάγκες τους ή καταγγελίας της σύμβασής τους αζημίως εντός δύο (2) μηνών (εφόσον λαμβάνουν μηνιαίο λογαριασμό) ή τριών (3) μηνών (εφόσον λαμβάνουν διμηνιαίο λογαριασμό) από την ως άνω ημερομηνία.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.cosmote.gr, στο 13888 (ατελώς για συνδρομητές ΟΤΕ) ή στο Δίκτυο Καταστημάτων COSMOTE – ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

8 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Μιλάμε για μία αύξηση της τάξεως των 20-25% !!!! ΜΟΝΟ !!!
  Την ίδια στιγμή που θα έπρεπε τουλάχιστον κατά 70-80% να μειωθούν όλα τα πάγια !!!
  Και πάλι παγκόσμια πρωτιά !!!

 2. Στους Γερμανούς δεν (ξε)πουλήθηκε;; Καλά να πάθουμε … Δεν είναι ελληνική πρωτιά αυτό.. made in Deutschland. Από εμένα πάντως έφαγαν ακύρωση.. Και σιγά που είναι αζημιως η καταγγελία. Για τον ίδιο λόγο εμένα με χρέωσαν τα τέλη ακύρωσης.

 3. Ελπίζω να μην είναι διασπορά ψευδών ειδήσεων.Πουθενα στο site της cosmote δεν εμφανίζεται καμία ανάλογη ανακοίνωση.

 4. Τι έχει γίνει ρε παιδιά την πληροφορία για το τι ισχύει τελικά για τα προγράμματα πρίν πάω σε κατάστημα ξέρει κανείς!!!

 5. ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΝΗΜΡΩΤΙΚΟ ΜΥΝΗΜΑ Η COSMOTE

  ΓIA NA ENHMEPΩΘEIΣ ΓIA TIΣ TIMOΛOΓIAKEΣ AΛΛAΓEΣ ME IΣXY AΠO 20/07/2020 MΠEΣ ΣTO WEBSITE THΣ COSMOTE ‘H EΠIΣKEΨOY ENA KATAΣTHMA COSMOTE / ΓEPMANOΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.