Η Spotify ανακοίνωσε πρόσφατα ότι θα αυξήσει τις τιμές των προγραμμάτων Premium, για μία ακόμα φορά. Μπορεί όλο αυτό να ξεκινάει από τις ΗΠΑ, αλλά – όπως και την προηγούμενη φορά – οι αυξήσεις αυτές θα εφαρμοστούν και σε άλλες αγορές, συμπεριλαμβανομένης της ελληνικής.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, το ατομικό πρόγραμμα θα κοστίζει πλέον 11.99 δολάρια το μήνα από 10.99 δολάρια, το πρόγραμμα Duo θα κοστίζει 16.99 δολάρια από 14.99 δολάρια, και το οικογενειακό πρόγραμμα θα κοστίζει 19.99 δολάρια από 16.99 δολάρια.

Οι νέοι συνδρομητές στις ΗΠΑ θα δουν αμέσως τις αυξημένες τιμές, ενώ οι υπάρχοντες συνδρομητές θα λάβουν ένα email που θα εξηγεί τις αλλαγές μέσα στον επόμενο μήνα. Ωστόσο, παρά αυτές τις αυξήσεις των τιμών, δεν υπάρχουν νέα οφέλη που τις συνοδεύουν, προς το παρόν.

Η Spotify ενημερώνει κατά καιρούς τις τιμές προκειμένου να επενδύσει και να καινοτομήσει στα χαρακτηριστικά του προϊόντος της ώστε να προσφέρει στους χρήστες την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Η αύξηση αυτή δεν ήταν απροσδόκητη, δεδομένου ότι η εταιρεία αύξησε πρόσφατα τις τιμές και σε άλλες αγορές.

Δυστυχώς για τους χρήστες που ελπίζουν σε ήχο χωρίς απώλειες στο Spotify μέσω μιας συνδρομής Hi-Fi, η εν λόγω λειτουργία δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη, ας έχουν περάσει χρόνια από την ανακοίνωσή της. Είναι πιθανό ότι αν γίνει σύντομα διαθέσιμη και πιθανώς σε ένα πλάνο με ακόμα υψηλότερη τιμή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.