Η σειρά iPHone 15 έγινε διαθέσιμη για προ παραγγελία την περασμένη Παρασκευή και πλέον έχουμε τους πρώτους υπολογισμούς για το πως τα πηγαίνει. Σύμφωνα με τον Ming Chi Kuo, το iPhone 15 Pro Max είναι αυτό που λαμβάνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον των χρηστών, με τη ζήτηση μάλιστα να είναι πολύ μεγαλύτερη από εκείνη του iPhone 14 Pro Max.

Η ζήτηση για τα iPhone 15 και iPhone 15 Plus είναι στα ίδια επίπεδα με το iPhone 14 και iPhone 14 Plus, ενώ όσον αφορά τα iPhone 15 Pro το ενδιαφέρον είναι χαμηλότερο, καθώς οι χρήστες ενδιαφέρονται για την αναβαθμισμένη εμπειρία κάμερας στο μεγαλύτερο Pro Max μοντέλο.

Παράλληλα οι χρόνοι αναμονής σε πολλές χώρες είναι σημαντικά μεγαλύτερoi, όχι λόγω της αυξημένης ζήτησης αλλά κυρίως λόγω των προβλημάτων που αφορούν την παραγωγή.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.