Μια νέα αναφορά υποδηλώνει ότι η Samsung μπορεί να υπερβαίνει τα όρια με την πολιτική ενημέρωσης του Android OS – ξανά. Προηγουμένως, η εταιρεία είχε αναβαθμίσει την πολιτική ενημέρωσης για το Android OS από δύο σε τρία χρόνια. Τώρα, μια νέα διαρροή υποδηλώνει ότι τα πιο πρόσφατα smartphone θα πάρουν ενημερώσεις για τέσσερα χρόνια.

Σύμφωνα με το SamMobile, ο νοτιοκορεάτης τεχνολογικός κολοσσός σχεδιάζει να προσφέρει τέσσερις βασικές ενημερώσεις Android και ενημερώσεις ασφαλείας έως και πέντε χρόνια. Προς το παρόν, τα Galaxy S21, Galaxy S21+, Galaxy S21 Ultra, Galaxy S21 FE, Galaxy S22 series, Galaxy Tab S8, και ακόμη και τα Galaxy Z Flip 3 και Galaxy Z Fold 3, είναι προφανώς κατάλληλα για αυτήν τη νέα πολιτική ενημέρωσης.

Αυτό σημαίνει επίσης ότι η σειρά Galaxy S22 και η σειρά Galaxy Tab S8 που αναμένεται να κυκλοφορήσουν με Android 12 θα λαμβάνουν επίσημα ενημέρωση μέχρι το Android 16. Ενώ τα περσινά Galaxy S21, Galaxy Z Fold 3, και Galaxy Z Flip 3, θα αναβαθμιστούν μέχρι το Android 15. Εκτός από τις βασικές ενημερώσεις, θα λάβουν επίσης ενημερώσεις ασφαλείας για πέντε χρόνια.

Εάν αυτές οι πληροφορίες είναι αληθείς, αυτό αυξάνει τη συνολική διάρκεια ζωής ενός νέου Samsung Galaxy, γεγονός που το καθιστά πιο ελκυστικό για τους υποψήφιους αγοραστές, καθώς δεν θα χρειαστεί να σκεφτούν την αναβάθμιση του τηλεφώνου τους σε μόλις δύο ή τρία χρόνια.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.