Με την πρώτη ματιά, τα φετινά foldable της Samsung δεν διαφέρουν και πολύ από τους προκατόχους τους, αλλά η νοτιοκορεάτικη εταιρεία έχει κάνει σημαντικές βελτιώσεις στο εσωτερικό τους. Ο JerryRigEverything έκανε βίδες το Samsung Galaxy Z Fold 4 για να δει με τα ίδια του τα μάτια τις βελτιώσεις.

Αρχικά, βλέπουμε την προστασία από καουτσούκ στο περίγραμμα της οθόνης για την αποτροπή της εισόδου σκόνης. Έπειτα, σε αντίθεση με τα προηγούμενα Z Fold, η Samsung δεν χρησιμοποιεί μεταλλική πλάκα πίσω από την αναδιπλούμενη οθόνη για πρόσθετη ακαμψία, αλλά την έχει αντικαταστήσει με πλαστικό ενισχυμένο με ίνες που φαινομενικά προσφέρει την ίδια προστασία και ακαμψία.

Όσο για τον νέο μεντεσέ, αυτός συγκρατείται στη θέση του με 40 βίδες. Αποτελείται από τρία διαφορετικά τμήματα που συνδέονται μεταξύ τους μέσω μεταλλικών πλακών. Ο νέος μηχανισμός του Samsung Galaxy Z Fold 4 είναι πολύ λιγότερο περίπλοκος από εκείνων των προκατόχων του και δεν έχει κινούμενα μέρη. Επίσης, η εταιρεία έχει επίσης επενδύσει το εσωτερικό του μεντεσέ με βούρτσες για να αποτρέψει την είσοδο βρωμιάς.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.