Η Google προετοιμάζεται σιγά σιγά για την επίσημη ανακοίνωση των ναυαρχίδων της για το 2018, που συνήθως πραγματοποιείται στις αρχές Οκτωβρίου. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να περιμένουμε άλλους τρεις μήνες για να μάθουμε πως θα μοιάζουν αυτές οι συσκευές, καθώς κάποια νέα renders ήρθαν για να μας δώσουν μια εικόνα.

Οι εικόνες και το βίντεο που βλέπετε επιβεβαιώνουν ότι το Google Pixel 3 θα έχει κανονικά περιθώρια γύρω από την οθόνη, ενώ το Pixel 3XL θα εφαρμόζει το περίφημο notch.

Και τα δύο τηλέφωνα απεικονίζονται με μία μόνο κάμερα στο πίσω μέρος, υποδηλώνοντας ότι η Google δεν θέλει να γίνει μέρος της τάσης για διπλές και τριπλές κάμερες στα smartphone.

Το Google Pixel 3 θα έχει διαστάσεις 145,6 x 68,2 x 7,9 mm. Αναμένεται να έχει μια οθόνη 5,4 ιντσών με υψηλή αναλογία 18:9. Υπάρχουν τρεις τρύπες δίπλα στο ακουστικό του τηλεφώνου, πιθανότατα για μια κάμερα, τον αισθητήρα εγγύτητας και το LED ειδοποιήσεων, αν και θα μπορούσε επίσης να είναι μια διπλή κάμερα.

Το Google Pixel 3 XL από την άλλη πλευρά, έχει διαστάσεις 158 x 76,76 x 7,9 mm, αλλά μαζί με την προεξοχή της κάμερας το πάχος ανέρχεται στα 8,6 χιλιοστά. Η οθόνη θα είναι στις 6,2 ίντσες και το notch θα φιλοξενήσει την ίδια κάμερα και αισθητήρα όπως το Pixel 3.

Και τα δύο τηλέφωνα αναμένεται να έρθουν με Snapdragon 845 και το Android P. Η σειρά Pixel 2 του περασμένου έτους είχε πάνελ OLED και στις δύο συσκευές, οπότε είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι το Pixel 3 και το Pixel 3 XL θα χρησιμοποιούν τον ίδιο τύπο οθονών.

Τόσο η αρχική σειρά Pixel όσο και η σειρά Pixel 2 ανακοινώθηκαν στις 4 Οκτωβρίου, οπότε μένει να δούμε να θα κρατήσει την παράδοση και φέτος η Google.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.