Η ΕΡΤ απαντάει στις επιθέσεις που δέχεται το τελευταίο διάστημα για τους λόγους για τους οποίους δεν απέκτησε τα δικαιώματα του Παγκοσμίου Κυπέλλου Η ανακοίνωση της ΕΡΤ:

Επειδή η ΕΡΤ δέχεται μια εντελώς άδικη κριτική, ότι δήθεν άφησε να πάρουν το Μουντιάλ τα ιδιωτικά κανάλια, πρέπει να γίνει γνωστή η αλήθεια.

Η ΕΡΤ, στον σχετικό διαγωνισμό που έγινε τον Μάιο του 2021, διέθεσε το μεγαλύτερο ποσό που είχε δοθεί ποτέ από τη δημόσια τηλεόραση για να αποκτήσει όλα τα δικαιώματα του Μουντιάλ του Κατάρ και να μεταδώσει ελεύθερα όλους τους αγώνες στα τρία κανάλια της, όπως γινόταν πάντα.

Ωστόσο, για πρώτη φορά η FIFA αποφάσισε αιφνιδιαστικά να υπάρξει στην Ελλάδα και εναλλακτικός διαγωνισμός, στον οποίο μπορούσαν να μετέχουν και συνδρομητικές πλατφόρμες συνεπωμιζόμενες, έτσι, το συνολικό κόστος με τα ιδιωτικά κανάλια και αποκλείοντας για πρώτη φορά το σύνολο των τηλεθεατών από τη δωρεάν πρόσβαση σε κάποιες μεταδόσεις αγώνων.

Για να γίνει ακόμη πιο σαφές ότι κανένας δεν επέβαλε στην ΕΡΤ να αποχωρήσει από τις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις, στον αμέσως επόμενο διαγωνισμό για μεγάλα ποδοσφαιρικά γεγονότα, η δημόσια τηλεόραση διεκδίκησε και εξασφάλισε, ήδη, τα δικαιώματα τόσο για το Euro 2024 όσο και για το Euro 2028, οι αγώνες των οποίων -εννοείται- ότι θα μεταδοθούν ελεύθερα.

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Άσε μας ρε ΕΡΤ… Και εγώ λέω ότι είμαι ο Θεός… Αχαχαχαχα… Δώσε και τις αποδείξεις…

  2. Να σταματήσει άμεσα η υποχρεωτική, χαράτσι ουσιαστικά, εισφορά στην ΕΡΤ, αφού λειτουργεί με όρους ανταγωνισμού προς τα άλλα κανάλια. Η ΕΡΤ σπαταλά αφειδώς χρήματα σε ένα σωρό προγράμματα, που ελάχιστοι βλέπουν, στηριζόμενη στο τζάμπα χρήμα, που εισπράττει.

  3. Ασαφειες κσι απαντησεις χωρις τεκμηρειωμενα στοιχεια μας γρσφει η ΕΡΤ..Ειναι ολοφανερο οτι δοθηκε στον κυριακου για να παρει χρημα…μην ξεχναμε ολοι οτι ο ομιλος ΑΝΤ1 βοηθησε προεκλογικα την ΝΔ..τελικα εχουν τοσο θρασος πκυ το κανουν ομοφανερα..

  4. Εδώ δεν μεταδίδει τα παιχνίδια της εθνικής, τα αφήνει στα συνδρομητικά, και δεν θα άφηνε το παγκόσμιο στους ιδιώτες; Μας δουλεύουν. Κάθε μήνα όμως το χαράτσι με το έτσι θέλω το πληρώνουμε στο λογαριασμό ρεύματος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.