Η Google πριν από λίγες ώρες προέβη στα επίσημα αποκαλυπτήρια μιας νέας σουίτας video editing tools εντός του Google Photos app. Η Google σχεδίασε τα νέα εργαλεία, για να κάνει πιο εύκολη τη διαδικασία editing των videos. Πολλά μάλιστα, από τα χαρακτηριστικά, είναι παρόμοια με τα photo editing tools που η Google αποκάλυψε την προηγούμενη χρονιά.

Google Photos Hamburger Menu

Αρχικά, ο νέος video editor για το Google Photos κάνει το επίσημο ντεμπούτο του σε iOS συσκευές. Θα φθάσει και σε Android συσκευές τις επόμενες εβδομάδες. Εκτός από τον video editor, η Google κάνει διαθέσιμα για όλους και τα χαρακτηριστικά photo editing που αφορούσαν μέχρι τώρα τα Pixel, ωστόσο όμως θα πρέπει να πληρώσεις μια συνδρομή στο Google One.

Ο νέος Google Photos video editor

Αν έχεις χρησιμοποιήσει κάποια στιγμή τον photo editor εντός του Google Photos, τα νέα εργαλεία του video editor θα σου μοιάζουν γνωστά. Μπορείς να επιτελέσεις απλές διεργασίες όπως το trimming και cropping, μπορείς να προσθέσεις φίλτρα, να προσαρμόσεις τη φωτεινότητα και το exposure και να χρησιμοποιήσεις AI tools για να κάνεις τα video να ξεχωρίζουν. Όπως προαναφέραμε προς το παρόν είναι διαθέσιμα στο iOS και θα φθάσουν και στο Android πολύ σύντομα.  Κάνε κλικ στο GIF από κάτω για να πάρεις μια πρώτη γεύση.

google photos

Την ίδια στιγμή, η Google επεκτείνει την διαθεσιμότητα ορισμένων photo editing tools που προηγουμένως μόνο υπήρχαν στα Pixel τηλέφωνα. Portrait Blur, Portrait Light και Color Pop είναι μερικά μόνο από αυτά που μπορούν να μεταμορφώσουν ριζικά την φωτογραφία σου. Μπορείς να δεις πως ακριβώς λειτουργεί στο GIF που ακολουθεί.

Δυστυχώς αν δεν έχεις ένα Pixel δεν θα μπορείς να έχεις πρόσβαση σε αυτά τα features, εκτός και αν γίνεις συνδρομητής στο Google One. Επίσης, θα χρειαστείς ένα τηλέφωνο με τουλάχιστον 3GB RAM και Android 8 Oreo.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.