Το MIUI της Xiaomi είναι ένα από τα πιο δημοφιλή custom UI στις Android συσκευές. Το MIUI 10 έφερε ένα νέο Launcher ο οποίος προσέφερε μια λίστα 2×2 στο Recents panel, στο οποίο μπορούσες να κάνεις scrolling κάθετα. Πλέον, ο MIUI Launcher λαμβάνει μια νέα επιλογή, που ενεργοποιεί την οριζόντια οθόνη των recents apps.

Ένα κανάλι στο Telegram, το Xiaomiui δημοσίευσε μια νέα έκδοση του MIUI launcher που φέρνει τη νέα οριζόντια recent apps screen. Μάλιστα, ένας χρήστης του Telegram, ο Delki δημοσίευσε screenshots που δείχνει το νέο UI εν δράσει.

Όπως μπορείτε να δείτε, η Home screen λαμβάνει πλέον μια επιλογή“ Arrange Items in Recents”  και μπορείς να έχεις είτε την επιλογή του κάθετου scrolling 2×2 ή του οριζόντιου scrolling. Το οριζόντιο scrolling είναι παρόμοιο με άλλες υλοποιήσεις όπως αυτές του Oxygen OS της OnePlus και του Android UI των Pixel. Είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση, με ένα απλό scroll πλευρικά να σου δίνει πρόσβαση στη λίστα των εφαρμογών που έχεις ανοίξει πρόσφατα. Μπορείς να κάνεις sideload το APK αν και δεν υπάρχει επιβεβαίωση ότι θα δουλέψει. Αν όλα πάνε καλά, θα πρέπει να αναμένεις το χαρακτηριστικό στην stable MIUI 12.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.