Η Samsung θα επαναφέρει το πρότυπο φόρτισης 45W στα smartphone της, ξεκινώντας από το Galaxy S22 Ultra, σύμφωνα με τον γνωστό leaker Roland Quandt που μοιράστηκε μια εικόνα του νέου φορτιστή PD με αριθμό μοντέλου EP-T4510, ο οποίος προφανώς θα πωλείται ξεχωριστά. Ο φορτιστής ταξιδιού θα συνοδεύεται από καλώδιο USB type-C σε USB type-C.

Εάν το leak είναι σωστό, αυτό θα σημαίνει ότι θα δούμε ξανά ένα smartphone Galaxy με φόρτιση 45W. Το τελευταίο ήταν το Galaxy S20 Ultra, το οποίο παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο του 2020. Τότε ο φορτιστής των 45W μετά βίας έκανε διαφορά στις ταχύτητες φόρτισης σε σύγκριση με τον φορτιστή των 25W.

Ο τρέχων φορτιστής των 45W μοιάζει πολύ με τον παλίο και συνοδεύεται επίσης από καλώδιο USB type-C σε USB type-C. Η κύρια εξωτερική διαφορά είναι το μικρότερο μέγεθος του επερχόμενου EP-T4510 σε σύγκριση με το τρέχον EP-TA845XBNG. Το καλώδιο που περιλαμβάνεται θα έχει μήκος 1.8 μέτρα, το οποίο είναι μεγαλύτερο από το τρέχον καλώδιο του 1 μέτρου.

Όσοι επιλέξουν το επερχόμενο Samsung Galaxy S22 Ultra θα πρέπει να πληρώσουν επιπλέον 44 ευρώ για να πάρουν τον φορτιστή και να εκμεταλλευτούν την ταχύτητα φόρτισης των 45W – αν η εταιρεία διατηρήσει την ίδια τιμολόγηση.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.