Η Samsung επεκτείνει το Bespoke, μία υπηρεσία δημιουργίας custom συσκευών σε όλο και περισσότερα προϊόντα. Ξεκίνησε με ψυγεία και άλλα, προχώρησε στα clamshell smartphones, και τώρα δημιουργεί επανάσταση με μία νέα προσέγγιση στο Samsung Galaxy Z Flip 4.

Μπορεί η εταιρεία να προσφέρει στους επίδοξους αγοραστές τη δυνατότητα να φτιάξουν το δικό τους foldable smartphone μέσα από την ιστοσελίδα της υπηρεσίας, αλλά φέτος πήγε το πράγμα ένα επίπεδο παραπάνω, γιατί έφτιαξε αυτόματο πωλητή custom clamshell smartphones.

Το TomsGuide δημοσίευσε ένα βίντεο που δείχνει τον αυτόματο πωλητή των Samsung Galaxy Z Flip 4 Bespoke Edition σε δράση. Ο χρήστης, επιλέγει τα χρώματα που θέλει να έχει το εξωτερικό των δύο τμημάτων του τηλεφώνου, δίνει εντολή υλοποίησης, και το μηχάνημα τοποθετεί τις προσόψεις εκείνη τη στιγμή.

@tomsguide

Galaxy Z Flip 4 Bespoke Edition, so cool! #samsunggalaxy #galaxyzflip4 #samsunggalaxyzflip4 #galaxyzflip4bespokeedition #androidphone #samsungphones #samsung #cooltech #awesome #customize #newtech #androidvsiphone #galaxyzflip #smartphones #techtok #technews #galaxyzfold4

♬ original sound – Katrina | Fitness Coach

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.