Η Apple επέλεξε τους νικητές των App Store Award 2023, αναδεικνύοντας τις καλύτερες εφαρμογές και παιχνίδια για iPhone, iPad, Mac, και άλλα. Η εταιρεία βραβεύει συνολικά 14 εφαρμογές και παιχνίδια, με τους νικητές να επιλέγονται από την παγκόσμια συντακτική ομάδα του App Store.

Σύμφωνα με την Apple, οι νικητές των App Store Award 2023 προσέφεραν στους χρήστες “ουσιαστικές εμπειρίες” και ενέπνευσαν πολιτιστικές αλλαγές. Οι επιλογές “έδωσαν τη δυνατότητα στους χρήστες να απελευθερώσουν τη δημιουργικότητά τους, να ανακαλύψουν έναν κόσμο νέων περιπετειών και να διασκεδάσουν με την οικογένεια και τους φίλους τους”.

Ο Tim Cook δήλωσε: “Αποτελεί έμπνευση να βλέπουμε τους τρόπους με τους οποίους οι προγραμματιστές συνεχίζουν να δημιουργούν απίστευτες εφαρμογές και παιχνίδια που επαναπροσδιορίζουν τον κόσμο γύρω μας. Οι φετινοί νικητές των Apple App Store Award 2023 αντιπροσωπεύουν τις απεριόριστες δυνατότητες των προγραμματιστών να υλοποιήσουν τα οράματά τους, δημιουργώντας εφαρμογές και παιχνίδια με αξιοσημείωτη εφευρετικότητα, εξαιρετική ποιότητα και αποστολές με γνώμονα τον σκοπό.”

Η Apple επέλεξε τους νικητές του App of the Year για κάθε προϊόν της και τους νικητές του Game of the Year για iPhone, iPad και Mac.

Apps

  • iPhone App of the Year: AllTrails από την AllTrails, Inc
  • iPad App of the Year: Prêt-à-Makeup από την Prêt-à-Template
  • Mac App of the Year: Photomator από την UAB Pixelmator Team
  • Apple TV App of the Year: MUBI από την MUBI, Inc
  • Apple Watch App of the Year: SmartGym από την Mateus Abras

Games

  • iPhone Game of the Year: Honkai: Star Rail από την COGNOSPHERE PTE. LTD
  • iPad Game of the Year: Lost in Play από την Snapbreak Games
  • Mac Game of the Year: Lies of P από την NEOWIZ
  • Apple Arcade Game of the Year: Hello Kitty Island Adventure από την Sunblink

Επιπλέον, η Apple στα App Store Award 2023 επέλεξε πέντε Cultural Impact Winners που “αναγνωρίστηκαν για την ικανότητά τους να προωθούν θετικές αλλαγές μέσω εφαρμογών και παιχνιδιών”. Αυτές οι εφαρμογές είναι οι Pok Pok, Proloquo, Too Good to Go, Unpacking, Finding Hannah.

Σύμφωνα με την Apple, η τάση της χρονιάς ήταν η δημιουργική τεχνητή νοημοσύνη, με εφαρμογές που ενσωμάτωναν την τεχνητή νοημοσύνη καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους με πολλούς τρόπους. Όλοι οι νικητές των βραβείων App of the Year και Game of the Year θα λάβουν ένα φυσικό βραβείο του App Store που θα έχει ως πρότυπο το λογότυπο του App Store.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.