Πραγματικά απορούμε τι άλλο μπορεί να σκεφθεί η δημοσιογραφική πένα. Κατάργηση, εξουδετέρωση, αυτοεξουδετέρωση, ό,τι θέλεις διαβάζεις στο ελληνικό διαδίκτυο για την πολυδιαφημιζόμενη κατάργηση της ρήτρας στο ρεύμα.

tl:dr Καμιά κατάργηση της ρήτρας δεν γίνεται

Skroutz: Ανακοινώνει το νέο μοντέλο λειτουργίας Fulfilled by Skroutz

Με τη χονδρική να καλπάζει προς τα 350 ευρώ η MWh και την αγωνία του κόσμου στο κόκκινο, η πολυδιαφημιζόμενη κατάργηση της ρήτρας που περιμένεις δεν πρόκειται να συμβεί.

Δεν είμαι οικονομολόγος, ένας απλός συντάκτης που προσπαθεί να πει τα πράγματα με το όνομά τους. Αυτό που στην ουσία θα γίνει είναι απλά η ενσωμάτωση της ρήτρας και των επιδοτήσεων από το κράτος σε μια ενιαία τιμή και η ανακοίνωσή τους εκ μέρους των παρόχων κάθε μήνα, ώστε να ξέρεις τι θα πληρώσεις τον επόμενο. Και η χωρίς επιβάρυνση αλλαγή παρόχου. Και μπορεί να σε γλυκάνουν τους πρώτους μήνες με μια χαμηλή τιμή σχετικά, αλλά όσο προχωράμε προς το χειμώνα και η Mwh συνεχίζει να ανεβαίνει τόσο θα ανεβαίνει και το κόστος.

Το techmaniacs.gr αν και εκτός θεματολογίας του, μόλις ανακοινωθούν τα νέα τιμολόγια, αναμένονται μέχρι 10 Ιουλίου, θα γράψει τι σε συμφέρει να κάνεις. Γιατί έχουμε κουραστεί πραγματικά να παίζουν με την ψυχολογία σου και το πορτοφόλι σου. Να μεταβείς/παραμείνεις σε κυμαινόμενο ή να πας σε αταθερό. Λίγες ημέρες υπομονή ακόμη, αν και με τις επιδοτήσεις που έχουν ανακοινωθεί παραμένεις κυμαινόμενο προς το παρόν. Όσοι έχουν τα φθηνά σταθερά της ΔΕΗ δεν το κουνάνε από εκεί. Γενικώς μην κάνεις τίποτα, λίγες ημέρες έμειναν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.