Η LG έχει εγκαταλείψει τον αγώνα των επιδόσεων και στοχεύει να κερδίσει την αγορά κυκλοφορώντας τηλέφωνα με παράξενο design. Το τελευταίο smartphone της εταιρείας είναι το LG Wing με την περιστρεφόμενη οθόνη, το οποίο έπεσε στα χέρια του JerryRigEveryting.

Ο γνωστός YouTuber έκανε κομμάτια το LG Wing και αποκάλυψε αρκετά από τα μυστικά του και το πώς η εταιρεία κατάφερε να κατασκευάσει ένα τέτοιο smartphone. Ας πούμε, η LG χρησιμοποίησε ένας είδος lubricated plastic για να κάνει πιο ομαλή την περιστροφική κίνηση.

Τα δύο τμήματα του LG Wing είναι ελαφρώς καμπύλα ώστε να μειωθεί η πιθανότητα εισόδου βρωμιάς, σκόνης, και τα λοιπά, στο κενό μεταξύ τους, κάτι που ίσως προκαλούσε ζημιά στη δεύτερη οθόνη.

Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι σύμφωνα με τις δοκιμές της ο μηχανισμός του LG Wing αντέχει τουλάχιστον 200.000 περιστροφές. Κάπου εδώ έχω μία απορία, ΟΚ ο μηχανισμός είναι αρκετά ανθεκτικός, το καλώδιο που περνάει από την άρθρωση πόσο μπορεί να αντέξει πριν κοπεί; Ίσως δεν μάθουμε ποτέ.

Για την επιτυχή περιστροφή της οθόνης χρησιμοποιούνται δύο ελατήρια, ενώ ένας υδραυλικός αποσβεστήρας φροντίζει να εξομαλύνει την κίνηση. Σε γενικές γραμμές λοιπόν, το πιο αξιοθαύμαστο πράγμα στο LG Wing είναι ο μηχανισμός περιστροφής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.