Έχοντας κάνει το επίσημο ντεμπούτο του πίσω στον Μάρτιο του 2017, το LG G6 αποτελούσε μια καλή πρόταση, που κόστιζε και πιο λίγα χρήματα σε σχέση με άλλα flagship smartphones όπως Samsung Galaxy S8. Στο τέλος του 2016, η Qulacomm ανακοίνωσε τον Snapdragon 835, που αποτελούσε το πρώτο 10nm chip. Πολλoί ανέμεναν ότι τα smartphones που θα έκαναν το ντεμπούτο τους το 2017, να διαθέτουν αυτό το συγκεκριμένο chip. Αλλά για το πρώτο μισό του χρόνου, μόνο ένα flagship smartphone ικανοποίησε αυτήν την προσδοκία μας, το Samsung Galaxy S8.

Ο λόγος ήταν απλός. Η Samsung κατασκεύαζε τον Snapdragon 835 και αγόρασε μεγάλες ποσότητες αυτού για να διασφαλίσει την παρουσία του επεξεργαστή στις συσκευές της. Δυστυχώς, οι ποσότητες που έμειναν δεν ήταν αρκετές για την LG. Η LG είχε δυο επιλογές, είτε να περιμένει μέχρι να κατασκευαστούν περισσότερα Snapdragon 835 SoCs, κάτι που θα καθυστερούσε τη διάθεση του LG G6, ή να το διέθεταν με οτιδήποτε ήταν διαθέσιμο στην αγορά.

Ως εκ τούτου η εταιρεία θέλησε να μην περιμένει και έτσι χρησιμοποίησε τον Snapdragon 821. Αν και δεν ήταν απαραίτητα κακό chip, απογοήτευσε τους χρήστες οι οποίοι περίμεναν να δουν το τελευταίο και πιο πρόσφατο hardware. Δεν ήταν όμως η πρώτη φορά που το έκανε. Το LG G4 χρησιμοποιούσε τον Snapdragon 808, αντί του πιο πρόσφατου Snapdragon 810, εξαιτίας προβλημάτων υπερθέρμανσης. Οι φήμες ήθελαν την LG να εξοπλίζει το LG G6 με τον Snapdragon 835. Χρόνια μετά, επαληθεύτηκαν αυτές. Το XDA Developers απέκτησε στα χέρια του από έναν ιδιώτη συλλέκτη ένα LG G6 με τον εν λόγω επεξεργαστή και τράβηξε μερικές φωτογραφίες, τις οποίες βλέπετε, εντός του συγκεκριμένου άρθρου.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.