Δυστυχώς έτσι όπως έχουν καταντήσει την καρτοκινητή, ο μόνος τρόπος να έχεις φθηνές και καλές παροχές είναι να εκμεταλλεύεσαι τις προσφορές που κάνουν για νέους πελάτες. Έτσι αν δεν βρίσκεσαι στη Vodafone μπορείς να φέρεις τον αριθμό σου ή να πάρεις ένα νέο CU νούμερο για να έχεις για 6 μήνες απεριόριστα λεπτά ομιλίας, 200SMS και 75GB internet με μόλις 13 ευρώ.

Vodafone: Απεριόριστα data σε όλα τα συμβόλαια για 5 ημέρες, ιδιώτες και επαγγελματίες

Η ανάλυση των παροχών

Για τους πρώτους 12 μήνες στο CU δικαιούσαι διπλασιασμό σε όλα τα MeApOla πακέτα. Τον πρώτο μήνα, η ενεργοποίηση του CU MeApOla 11.5 γίνεται από την ομάδα του CU. Το πακέτο κανονικά προσφέρει 2.5GB internet και απεριόριστα λεπτά ομιλίας όπως και 100SMS. Με τον διπλασιασμό οι παροχές γίνονται 5GB και 200SMS.

Κάθε μήνα στο CU για τους επόμενους 6 μήνες κερδίζεις 67GB κάθε μήνα με την πρώτη ανανέωση του μήνα ύψους 13 ευρώ

Από το CU Shake κερδίζεις 3GB.

 • Μαζί με την παραγγελία σου, θα λάβεις μία κάρτα SIM ΔΩΡΟ από εμάς!
 • Μόνο με +3€ στην κάρτα σου κερδίζεις Vodafone TV στο κινητό σου για να απολαμβάνεις επικές ταινίες και σειρές. Επίλεξε το Vodafone TV στη φόρμα παραγγελίας και θα λάβεις το link ενεργοποίησης μαζί με το SMS ενεργοποίησης της νέας σου SIM.
 • Εάν επιλέξεις την προφορά με το Vodafone TV κερδίζεις extra 6GB.
 • Εφόσον παραγγείλεις έως 25/4 και το νούμερο σου έχει ενεργοποιηθεί έως 30/4 θα λάβεις ΔΩΡΟ Bluetooth Ηχείο! H παράδοση θα γίνει με δεύτερη αποστολή έως τις 13/5.
 • Στην παραγγελία σου, εφόσον επιλέξεις να πάρεις νέο CU νούμερο, μπορείς να πάρεις ΔΩΡΟ την άυλη κάρτα eSIM, η οποία κανονικά έχει επιπλέον κόστος 9,90€. Η eSIM δεν συνδυάζεται προς το παρόν με τη μεταφορά αριθμού από άλλο πάροχο.
 • Ο διπλασιασμός των παροχών για 12 μήνες ισχύει για την ενεργοποίηση των πακέτων: CU MeApOla 11.5,CU MeApOla 13.5, CU MeApOla 15, CU MeApOla 25, CU Popcorn 14, CU Popcorn 16, CU Popcorn 20.5, CU Popcorn 27.
 • Με την ενεργοποίηση της κάρτας SIM λαμβάνεις κρυστάλλους και συμμετέχεις στον CU Μεγάλο Διαγωνισμό για πολλά super δώρα. Δες τα όλα εδώ!

Η προσφορά είναι διαθέσιμη εδώ

1 ΣΧΟΛΙΟ

 1. Λυπάμαι αλλά αυτό που λέτε στο άρθρο δεν ισχύει πλέον. Το πρόγραμμα CUμε απολα πήγε πλέον στα 11,80 από τα 11,50€ οπότε σε αναγκάζουν να βάλεις κάρτα 15€ και όχι 13€.

 2. Επιπλέον ακριβώς την μέρα αφότου ανέβηκε το άρθρο, 27/04 η Vodafone προχώρησε σε μείωση των δεδομένων που δίνει με την προσφορά. Πλέον είναι 25 αντί για 75 για το απλό και 41 αντί για 90 το φοιτητικό. Κρίμα.

  Πάντως η cosmote ακόμα δίνει 70κατι στο what’s up αλλά λογικά θα ακολουθήσει και αυτή σε παρόμοια μείωση σύντομα μιας και σίγουρα είναι συννενοημενοι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.