Ένα νέο Nokia concept smartphone έκανε την εμφάνισή του στο Youtube και φέρει την εμπορική ονομασία Nokia 9x. Προέρχεται από τον Concept Creator και παρουσιάζει μια πολύ ενδιαφέρουσα συσκευή της εταιρείας, την οποία φαντάζεται να καταφθάνει με τριπλή κάμερα. Η συσκευή, έρχεται με ένα άκρως boxy design, έχει δημιουργηθεί από μέταλλο, τουλάχιστον ο σκελετός του, διαθέτει 3.5mm headphone jack αλλά και δυο πανομοιότυπα speaker grills στο πάνω και κάτω μέρος της συσκευής, άρα φαντάζεται ότι θα ενσωματώνει και μπροστινά ηχεία.

Το πιο ενδιαφέρον όμως στοιχείο του design, είναι η ύπαρξη των τριών καμερών, δυο πάνω από το dual-LED flash και μια από κάτω, ενώ ο σαρωτής αποτυπωμάτων περιλαμβάνεται στο πίσω μέρος της συσκευής. Προς το παρόν είναι απλά ένα concept, δεν γνωρίζουμε δηλαδή κάτι περισσότερο. Δείτε εδώ το βίντεο που ακολουθεί.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.