Δεν αναμένουμε σημαντικές αλλαγές στο iOS 12, ωστόσο πολλοί χρήστες θέλουν ένα ριζικά ανανεωμένο και πιο έξυπνο σύστημα ειδοποιήσεων. Όπως είναι υλοποιημένο αυτή τη στιγμή, οι ειδοποιήσεις του iOS είναι ταξινομημένες ανά ώρα. Ένα νέο concept που δημοσιεύθηκε σήμερα, φαντάζεται ολόκληρο το σύστημα ειδοποιήσεων. Αρχικά, το ρολόι, είναι πλέον μικρότερο και έχει μετακινηθεί στην πάνω αριστερή πλευρά της οθόνης.

Συγκεκριμένα, οι ειδοποιήσεις ομαδοποιούνται ανά εφαρμογή και όχι χρονολογικά. Βέβαια, το concept φαντάζεται ότι θα υπάρχει και η δυνατότητα, ομαδοποίησής τους χρονολογικά. Η αλλαγή αυτή θα μπορεί να γίνει στις ρυθμίσεις.  Στην θεωρία είναι ένα καλό concept αλλά θα πρέπει να λυθούν ορισμένα θέματα. Το να έχει η Apple τους χρήστες να αποφασίσουν μεταξύ ομαδοποιημένων ειδοποιήσεων κατά εφαρμογή ή χρονολογικά δεν είναι και το καλύτερο πράγμα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.