Ένα κανάλι στο Youtube, γνωστό ως Phone Industry, προέβη στη δημοσίευση ενός νέου concept video στο οποίο παρουσιάζεται το Huawei Mate RS Turbo – Porsche Design smartphone. Ο Youtuber φαντάζεται το smartphone να είναι κατασκευασμένο από μέταλλο και γυαλί. Η θύρα φόρτισης της συσκευής όπως και το 3.5mm headphone jack τοποθετούνται στο κάτω μέρος του smartphone.

Το smartphone εξοπλίζεται με τέσσερα ηχεία, που κλέβουν την παράσταση με το μοναδικό τους design, με τον σαρωτή αποτυπωμάτων να τοποθετείται κάτω από την οθόνη. Τρεις κάμερες υπάρχουν στο πίσω μέρος, ενώ φέρει και τα λογότυπα της Huawei και της Porsche Design. Πρόκειται για ένα φανταστικό τηλέφωνο, που δεν ξέρουμε αν θα καταφθάσει τελικώς στην αγορά, σίγουρα όμως είναι συναρπαστικό και μόνο να βλέπεις το βίντεο. Ελπίζουμε να το απολαύσετε όπως κάναμε και εμείς.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.