Το Huawei Mate 20, ή όπως το ονομάσει τελικά η εταιρεία, δεν θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του τουλάχιστον μέχρι το Q4 του τρέχοντος έτους. Σήμερα, δημοσιεύθηκε ένα πολύ ενδιαφέρον concept το οποίο απεικονίζει τη συσκευή να διαθέτει, όχι μια, ούτε δυο αλλά τέσσερις κάμερες στο πίσω μέρος. Η συσκευή του concept φέρει εξαιρετικά μικρά bezels, αν και δεν περιλαμβάνεται εγκοπή. Το πίσω μέρος των συσκευών έχει πολλές ομοιότητες με τα Huawei Mate 10 και 10 Pro.

Η Huawei ήταν ο πρώτος κατασκευαστής ο οποίος διέθεσε smartphone με τρεις κάμερες, με τον designer να πιστεύει ότι η εταιρεία θα κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα και θα μας παρουσιάσει smartphone με τέσσερις κάμερες. Παράλληλα, στο πίσω μέρος συναντούμε LED flash αλλά και αυτό που λέγεται ότι είναι το laser autofocus. Ένα power / lock key βρίσκετε στη δεξιά πλευρά της συσκευής, ενώ τα πλήκτρα του volume βρίσκονται στην αριστερή. Περιλαμβάνεται μάλιστα και ένα 3.5mm headphone jack, Type-C USB port, ενώ ο designer παρουσίασε τέσσερις διαφορετικές χρωματικές εκδόσεις του smartphone. Δεν βλέπουμε σαρωτή αποτυπωμάτων, οπότε μάλλον θα θεωρεί ότι θα τοποθετηθεί εντός οθόνης.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.