Απέχουμε ελάχιστες ημέρες από την επίσημη παρουσίαση του Galaxy Note 9 της Samsung  την οποία σαν techmaniacs.gr θα καλύψουμε αναλυτικά. Η σειρά συσκευών Galaxy S9 έφερε ελάχιστες αλλαγές ως προς το design ενώ και στο Galaxy Note 9 αναμένεται να συμβεί κάτι παρόμοιο. Εκεί που θα γνωρίσουμε ένα ριζικά ανανεωμένο design είναι στο Galaxy S10, στα πιθανά χαρακτηριστικά του οποίου έχουμε αναφερθεί σε παλαιότερο άρθρο.

Το γνωστό κανάλι στο Youtube το οποίο φέρει την ονομασία Concept Creator του αρέσει να παραμένει προσγειωμένο στη πραγματικότητα και να μας παρουσιάζει concept designs τα οποία βασίζονται σε διαρροές και φήμες που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής, επομένως μπορούμε να αποκτήσουμε μια πολύ καλή πρώτη άποψη για τη νέα συσκευή.

Αν και η αλήθεια είναι ότι το design που παρουσιάζεται στο βίντεο είναι εκπληκτικό, φαντάζει κάπως αισιόδοξο θα λέγαμε. Αναμένουμε το Galaxy S10 να διαθέτει all-screen design με μικρά bezels  πάνω και κάτω από την οθόνη, αλλά αυτά δεν θα έχουν ακριβώς εξαλειφθεί όπως παρουσιάζεται στο συγκεκριμένο concept του Galaxy S10.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.