Το κανάλι Science and Knowledge στο Youtube ανέβασε πρόσφατα ένα βίντεο στο οποίο παρουσιάζεται ένα concept smartphone, το  Samsung Galaxy X 2018. Στην ουσία η συσκευή παρουσιάζει πολλές ομοιότητες με το Galaxy S9 Plus, ωστόσο όμως στην περίπτωση του concept έχουμε σαρωτής εντός οθόνης. Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός, ότι στην ουσία όλη η οθόνη λειτουργεί σαν σαρωτή δακτυλικού αποτυπώματος. Να σημειώσουμε ότι δεν πρόκειται για μοντέλο που διέρρευσε, απλά δείχνει πως ο Adrien Etalx φαντάζεται την μελλοντική συσκευή της εταιρείας.

Στο πίσω μέρος βλέπουμε σύστημα διπλής κάμερας, ενώ υπάρχει ακόμη ένας σαρωτής δακτυλικού αποτυπώματος. Μάλιστα, το βίντεο διαθέτει και ορισμένα τεχνικά χαρακτηριστικά, όπως οθόνη των 6 ιντσών, 19:9 display aspect ratio, αν και η Samsung συνήθως επιλέγει το 18.5:9 display aspect ratio.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.