Οι πληροφορίες και οι πρώτες αναφορές εντός των preview builds των Windows 10, έχουν αποκαλύψει ότι η Microsoft είναι σε μια διαδικασία ανανέωσης του interface των Windows 10. Οι φήμες είχαν αρχικά επιβεβαιωθεί, όταν η Microsoft άλλαξε ριζικά τα εικονίδια των εφαρμογών της και διέθεσε ένα ριζικά ανανεωμένο Start Menu στο λειτουργικό.

Καλό είναι σε αυτό το σημείο να θυμίσουμε ότι τα εν λόγω screenshots είναι mockups που δημοσιεύθηκαν από την Microsoft στο Windows 10 Tips app. Βάσει του αριθμού της έκδοσης που βλέπουμε στις εικόνες, φαίνεται ότι αυτά δημοσιεύθηκαν πριν από μερικές εβδομάδες, αλλά ανακαλύφθηκαν μόλις σήμερα.

Όπως μπορείτε να δείτε το ανασχεδιασμένο Settings app διαθέτει ένα νέο εικονίδιο που βασίζεται στο Fluent Design της Microsoft. Επιπροσθέτως, έχει πιο ζωντανά χρώματα σε σχέση με το τρέχον design. Αν δεις από κοντά, θα διαπιστώσεις ότι το παράθυρο της εφαρμογής και το Check for updates button έχει ελαφρές καμπύλες σε κάθε γωνία.

Το Settings apps έχει λάβει και αυτό rounded edges που ίσα ίσα διακρίνονται, ωστόσο οι αλλαγές είναι αρκετές για να δώσουν στα Windows 10 ένα πιο σύγχρονο design.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.