Η Xiaomi ανακοίνωσε τα Xiaomi Mi 10 και Mi 10 Pro την περασμένη εβδομάδα στη Κίνα. Οι global εκδόσεις των συσκευών θα παρουσιάζονταν στην MWC 2020 , αλλά με την ακύρωση του event η ανακοίνωση αυτών των εκδόσεων έχει ακυρωθεί.

Η Xiaomi ωστόσο, έδωσε ένα Mi 10 Pro σε έναν φωτογράφο, τον Luis Guanzon για να κάνει τα μαγικά του με τη συσκευή.  Μπορούμε να προβούμε μέσα από αυτό το βίντεο σε ορισμένες γρήγορες διαπιστώσεις, όπως την λεπτομέρεια που παρουσιάζει σε διαφορετικές συνθήκες φωτισμού. Αξίζει να σημειωθεί, ότι το video έχει ληφθεί με κάποια πρόσθετα setups όπως stands και gimbals, επομένως δεν είναι πλήρως αντιπροσωπευτικό της ποιότητας της κάμερας.

 Το Xiaomi Mi 10 Pro έχει τέσσερις κάμερες στο πίσω μέρος, μια κύρια των 108MP, μια των 8MP telephoto, μια των 12MP με 2x zoom και 20MP ultrawide. Η συσκευή έφθασε τους 124 βαθμούς στο Dxomark, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.