Του Chris Smith, bgr.com

Η Google είχε αναφέρει το προηγούμενο φθινόπωρο, ότι εργάζεται πάνω σε all-screen handsets, όταν εξηγούσε τον λόγο για τον οποίο αφαίρεσε το headphone jack από τα Pixel 2 και Pixel 2 XL. Από τότε, η εταιρεία έχει φέρει την επίσημη υποστήριξη εγκοπής στο Android P, ενώ πρόσφατες φήμες ήθελαν το Pixel 3 να καταφθάνει με εγκοπή σαν το iPhone X.

Επιπλέον, διεθνή μέσα ενημέρωσης αναφέρθηκαν σε ορισμένες εικόνες του Settings App της public beta έκδοσης του Android P, από τις οποίες καταδεικνύονταν ότι το Pixel 3 smartphone δεν θα διαθέτει εγκοπή. Κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί, αλλά ένας designer σχεδίασε πως ο ίδιος πιστεύει ότι θα μοιάζει το Pixel 3, έχοντας ως σημείο αναφοράς τις εικόνες. Αυτές είναι οι φωτογραφίες της Android P beta που αναφέραμε νωρίτερα.

Προφανώς η οθόνη του Pixel 3 δεν θα μοιάζει έτσι. Κανένας κατασκευαστής δεν μπορεί να βγάλει τέτοιες οθόνες, γιατί πολύ απλά θα πρέπει να πάνε κάπου η μπροστινή κάμερα και οι αισθητήρες. Ας δούμε σε αυτό το σημείο το Pixel 3 render του Venya Geskin.

https://twitter.com/VenyaGeskin1/status/999071806815457280

Μπορεί να δούμε smartphone σαν αυτό στην αγορά, από τη στιγμή όμως που οι κατασκευαστές καταφέρουν να βρουν μέρη για να ενσωματώσουν την κάμερα και τους αισθητήρες. Αντίθετα, θα δούμε πολύ ενδιαφέροντα concepts, όπως pop up κάμερα, αλλά μεγάλα ονόματα του χώρου όπως η Google δεν πρόκειται να μας προσφέρουν κάτι τέτοιο το 2018. Βάσει όλων των παραπάνω, το Pixel 3 είναι πολύ πιθανόν να διαθέτει μεγάλη οθόνη, όπως και κάθε άλλο smartphone εκεί έξω, απλά ένα design σαν αυτό του render δεν θα το δούμε στο νέο smartphone που ετοιμάζει η εταιρεία.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.