Πρόσφατα έγινε γνωστό ότι η Apple σταματάει τα mini και οι οθόνες των iPhone 14 θα ξεκινούν από τις 6,06 ίντσες. Όμως, ο γνωστός αναλυτής των Apple προϊόντων Ming-Chi Kuo έχει αναφέρει εδώ και καιρό ότι θα υπάρξει iPhone SE 3.

Σύμφωνα με τον αναλυτή, το SE 3 θα κυκλοφορήσει το 2022 και θα είναι το φθηνότερο 5G smartphone της Apple. Αυτό ενισχύει την υπόθεση μας ότι τελικά η εταιρεία θα κρατήσει μάλλον τις μικρές διαστάσεις μόνο για τη σειρά SE που έχουν αγαπήσει οι καταναλωτές της.

Ο Majin Bu, ένας γνωστός concept creator, δημιούργησε ένα concept που δείχνει πώς φαντάζεται ότι θα είναι το iPhone SE 3. Σύμφωνα με τις εικόνες, το επερχόμενο smartphone θα έχει notch, επίπεδη πλάτη, και μονή κάμερα σε pill shaped module με LED flash.

Ενδιαφέρον προκαλεί η χρωματική παλέτα που έχει δημιουργήσει ο Majin Bu, που δείχνει το smartphone σε κόκκινο, σκούρο μπλε, μπλε, ανοιχτό μπλε, σκούρο πράσινο, πράσινο, ανοιχτό πράσινο, πορτοκαλί, κίτρινο, ανοιχτό κίτρινο, σκούρο μοβ, μοβ, ανοιχτό μοβ, ροζ, καφέ, και μία Special Edition Pride με τα χρώματα του ουράνιου τόξου και υπογραφή από τον Tim Cook.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.