Κατά τη διάρκεια της επίσημης παρουσίασης των iPhone 11, η Apple ανέφερε ότι τα νέα handsets της προσφέρουν βελτιωμένη διάρκεια μπαταρίας. Αυτή τη φορά, η Apple δεν ήταν ικανοποιημένη απλά με το optimizing του hardware και του software, και αντίθετα έβαλε μια μεγαλύτερη μπαταρία στο εσωτερικό της συσκευής. Έχοντας δημιουργηθεί από την Amperex, η μεγαλύτερη χωρητικότητα εντοπίζεται στο iPhone 11 pro Max. Η συγκεκριμένη συσκευή διαθέτει τη μεγαλύτερη μπαταρία που έχει τοποθετηθεί ποτέ σε iPhone, ενώ διαθέτουν και τον ενεργειακά αποδοτικό Apple A13 SoC και μια νέας γενιάς OLED οθόνη που παρουσιάζει μικρότερη κατανάλωση.

Μπορεί να φαντάζουν σαν μικρές αναβαθμίσεις σε σχέση με τα Android smartphones που πλέον κινούνται στα επίπεδα των 4.000mAh, αλλά ας μην ξεχνάμε για ακόμη μια φορά, ότι η Apple σχεδιάζει τη μπαταρία το λειτουργικό και το υπόλοιπο hardware επομένως μπορεί να βγάλει πολλά περισσότερα οφέλη από ένα τέτοιο integration.

Το αποτέλεσμα, 20 ώρες διάρκειας video playback σε μια φόρτιση σύμφωνα με την Apple, ρεκόρ για το iPhone, με την Apple να αποκαλύπτει και πόσες περισσότερες ώρες κερδίζεις από τα νέα Pro μοντέλα σε σχέση με τους προκατόχους του.

Η αλήθεια είναι ότι τα στατιστικά αυτά, είναι εντυπωσιακά. Επιπλέον, τα πρώτα reviews της νέας οικογένειας των iPhone 11 συσκευών φαίνεται να επιβεβαιώνει αυτούς τους ισχυρισμού με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα το Review του Matthew Panzarino του TechCrunch.

H Apple ισχυρίζεται ότι τα iPhone 11 pro διαθέτουν 4 ώρες περισσότερη διάρκεια μπαταρίας από το iPhone XS. Το iPhone XS προσέφερε 9.5 ώρες στις δοκιμές μας πέρυσι, ενώ το iPhone 11 Pro περίπου 12 ώρες, με εξαιρετικά απαιτητικές διεργασίες, γράφει χαρακτηριστικά το review.

Αν και αυτά τα στοιχεία αποτελούν προσωπικές παρατηρήσεις του συντάκτη, θυμηθείτε ότι εδώ μιλάμε για το 11 pro, ούτε καν την Max έκδοση. Για αυτήν, ένα Ρωσικό blog , υποστηρίζει ότι το iPhone 11 Pro Max άντεξε για μια ολόκληρη ημέρα αξιολόγησης με μεσαία προς βαριά χρήση, και πάλι είχε 35% το βράδυ. Με λίγα λόγια, αν ψάχνεις ένα iPhone με απίστευτη μπαταρία, τότε το Pro Max είναι για εσένα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.