Η νοτιοκορεάτικη κατασκευάστρια παρουσίασε όλο υπερηφάνεια τα νέα της θαύματα, που ονομάζονται Samsung Galaxy Note 20 και Samsung Galaxy Note 20 Ultra. Όμως, δεν εκθειάσε τόσο πολύ ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά του μεγάλου μοντέλου. Ποιο είναι αυτό; Συνέχισε να διαβάσεις και θα μάθεις!

Όταν τα leaks είναι τόσα πολλά που έχουν κατευνάσει τον ενθουσιασμό των καταναλωτών, κανένας δεν προσέχει τι λέει η εταιρεία στο launch event, αν το δει φυσικά. Επίσης, όλοι διαβάζουν τα άρθρα με τα τελικά specs, μετά την επίσημη παρουσίαση, σαν τους τίτλους στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων. Αυτό ακριβώς συνέβη και με το Samsung Galaxy Note 20 Ultra, το οποίο σύγκρινα με αρκετά άλλα smartphones. Τι είναι αυτό όμως που κάνει το phablet να ξεχωρίζει;

Το Samsung Galaxy Note 20 Ultra έχει οθόνη με αυτορυθμιζόμενο ρυθμό ανανέωσης! Πρόκειται για το πρώτο smartphone στον κόσμο με OLED οθόνη που υποστηρίζει υψηλό ρυθμό ανανέωσης και την αυτόματη μεταβολή του ανάλογα με το περιεχόμενο που προβάλει. Κάτι που είχα τονίσει ιδιαίτερα στη σύγκριση του Galaxy Note 20 Ultra με το Galaxy S20 Ultra.

samsung galaxy note 20 ultra adaptive refresh rate screen

Το ίδιο χαρακτηριστικό διαθέτει και το Samsung Galaxy Z Fold 2. Μάλιστα ο Editor-in-Chief του XDA Developers, Mishaal Rahman, δημοσίευσε μία αναλυτικά αναφορά για τον ρυθμό ανανέωσης που έχουν οι οθόνες των δύο smartphones ανάλογα με το περιεχόμενο που δείχνουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.