Η Samsung θα αποκαλύψει επίσημα το Samsung Galaxy Z Fold 5 τον ερχόμενο Ιούλιο σε ένα Unpacked event στη Σεούλ της Κορέας. Σήμερα βλέπουμε για πρώτη φορά ένα press render που αποκαλύπτει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο την επερχόμενη συσκευή.

galaxy z fold 5

 

Ο Ice Universe επισημαίνει ότι η Samsung έχει ωραιοποιήσει σε κάποιο βαθμό την φωτογραφία και πως το πραγματικό Galaxy Z Fold 5 δεν είναι τόσο λεπτό όσο το παρουσιάζουν οι φωτογραφίες. Όπως έχουν δείξει αμέτρητα leaks, το Galaxy Z Fold 5 φαντάζει ως μια μικρή αναβάθμιση σε σχέση με το Galaxy Z Fold 4, αν και η Samsung έκανε μια σημαντική αλλαγή.

Ειδικότερα, το επόμενο αναδιπλούμενο της Samsung θα εξοπλιστεί με έναν νέο waterdrop μεντεσέ που αν και δεν θα κάνει την αναδίπλωση της οθόνης λιγότερη εμφανή, θα επιτρέψει το τηλέφωνο να διπλώνει τελείως επίπεδα.

Το Galaxy Z Fold 5 θα εξοπλιστεί με τον custom Snapdragon 8 Gen 2, θα υποστηρίζει το S Pen αν και δεν θα έχει χώρο για τη γραφίδα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.