Η Samsung μπορεί αρχικά να σχεδίαζε να φέρει το Galaxy S21 FE στην αγορά το τρίτο τρίμηνο του 2021, αλλά για λόγους που δεν είναι πολύ σαφείς – αν και πιθανότατα σχετίζονται με προβλήματα παραγωγής και ελλείψεις ημιαγωγών – το smartphone μετατέθηκε για τον Ιανουάριο του 2022. Βρισκόμαστε, στη πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου και το Galaxy S21 FE είναι επιτέλους εδώ μετά από αμέτρητες διαρροές και φήμες.

Η Samsung παρουσίασε επίσημα σήμερα το Galaxy S21 FE ως τον διάδοχο του Galaxy S20 FE και ως μια συσκευή η οποία θα λειτουργεί συμπληρωματικά, του Galaxy S21. Σύμφωνα με τη Samsung, η φιλοσοφία που οδήγησε την ανάπτυξη του Galaxy S21 FE  ήταν να “δώσουμε στους χρήστες Galaxy περισσότερα, με λιγότερα χρήματα”. Αυτός θα πρέπει να είναι ο σκοπός κάθε Fan Edition συσκευής, και το Galaxy S21 FE φαίνεται να το λαμβάνει υπόψη του.

Το Galaxy S21 FE μοιάζει σχεδόν ίδιο με το βασικό μοντέλο Galaxy S21, με τη διαφορά ότι διαθέτει ένα χρωματικά προσαρμοσμένο περίβλημα κάμερας και μεταλλικό πλαίσιο. Η οθόνη είναι επίπεδη και τα πλαίσια είναι λεπτά. Το τηλέφωνο έχει λεπτό προφίλ στα 7,9 χιλιοστά, στερεοφωνικά ηχεία και σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων εντός της οθόνης.

Στις περισσότερες περιοχές, συμπεριλαμβανομένης της Ευρώπης, το Galaxy S21 FE θα διατίθεται με το chipset Snapdragon 888, ενώ σε επιλεγμένες ασιατικές αγορές, οι πελάτες θα λάβουν την παραλλαγή που είναι εξοπλισμένη με το SoC Exynos 2100. Αυτό είναι μια ιδιαίτερη θετική εξέλιξη, για τους χρήστες που πάντα ήθελαν να χρησιμοποιούν τα chipset της Qualcomm στις αγορές Exynos.

Οι διαθέσιμες εκδόσεις είναι 6/8GB RAM και 128/256GB, η συσκευασία είναι eco-friendly και συνοδεύεται μόνο από τα βασικά, δηλαδή το USB C, το SIM card key και τα συνήθη manuals. Στο πίσω μέρος ο χρήστης θα συναντήσει μια των 12MP ultrawide κάμερα, μια των 12MP wide και μια των 8MP telephoto, με 3x optical zoom. H selfie κάμερα βρίσκεται εντός της Infinity O οθόνης και έχει ανάλυση 32MP. Η Samsung βελτίωσε το camera app με χαρακτηριστικά όπως Night Mode, Zoom Lock, AI Face Restoration, Dual Recording Mode και Object Eraser. Κάνει το ντεμπούτο του με Android 12 και One Ui 4. Συνοδεύεται από μια μπαταρία των 4.500 mAh με 25w fast charging και ο φορτιστής θα πωλείται ξεχωριστά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.