Το επόμενο σημαντικό launch event για την Samsung, το Samsung galaxy Unpacked 2020 απέχει μόνο μερικές εβδομάδες. Στις 11 Φεβρουαρίου, η Samsung αναμένεται να αποκαλύψει τα τρία Galaxy S20 flagships όπως και το αναδιπλούμενο. Σήμερα, το XDA Developers μας προσφέρει τις πρώτες πραγματικές φωτογραφίες του Samsung Galaxy S20+.

Το πρώτο πράγμα που ξεχωρίζει στο πίσω μέρος του smartphone είναι το camera setup. Όπως μπορούμε να δούμε, υπάρχουν συνολικά 4 κάμερες, flash και μια οπή που μάλλον είναι για το μικρόφωνο. Στην δεξιά πλευρά, μπορούμε να δούμε τα πλήκτρα αυξομείωσης της έντασης και ένα power button. Δεν υπάρχει ένα κουμπί Bixby.

Στο μπροστινό μέρος της οθόνης, υπάρχουν πολύ μικρά bezels. Η Infinity O οθόνη, είναι λιγότερο curved σε σχέση με πριν. Η πηγή του XDA Developers, ανέφερε ότι η οθόνη δίνει το αίσθημα ότι είναι flat, στα πρότυπα του Pixel 2XL. Η Samsung φαίνεται να έχει επιλέξει 2.5D. Η οπή είναι στο κέντρο και μικρότερη από το Galaxy Note 10, ενώ το Galaxy S20+ θα καταφθάσει και με προεγκατεστημένο screen protector.

Μας έχει μείνει η εντύπωση ότι το Galaxy S20+ θα αποτελεί το πιο high end μοντέλο. Αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει φέτος. Θα αποτελεί, αντίθετα, το μεσαίο μοντέλο στη σειρά S20, αλλά θα απουσιάζει η τεχνολογία κάμερας που συναντούμε στο πιο high end μοντέλο, στο Galaxy S20 Ultra.

Τα Galaxy S20 και S20+ αναμένεται να κάνουν το επίσημο ντεμπούτο τους σε διαφορετικές εκδόσεις παγκοσμίως. Θα υπάρχει 4G Galaxy S20, 5G Galaxy S20, 4G Galaxy S20+ και 5G Galaxy S20+.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.