Αυτή είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε το καναρινί Galaxy S10e, χάρη σε πρώιμα renders της συσκευής.

Δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για την αυθεντικότητα των renders γιατί η εικόνες είναι χαμηλής ποιότητας, όμως μπορούμε να υποθέσουμε πως το Galaxy S10e-exclusive Canary Yellow θα είναι κάπως έτσι.

Στα renders έχουμε και τα άλλα χρώματα όπως τα έχουμε δει παλαιότερα. Βλέπουμε οθόνη 5.8 ιντσών, τεχνολογίας Super AMOLED με μια μικρή τρύπα πάνω δεξιά για την κάμερα. Στο πίσω μέρος βλέπουμε διπλή κάμερα.

Αυτό που έχει σημασία όμως στα renders είναι η ύπαρξη του σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στο Power Button, που θα βρίσκεται στα πλαϊνά της συσκευής. Τα ακριβότερα μοντέλα θα έχουν τον σαρωτή στην οθόνη.

Εκτός από το Canary Yellow Galaxy S10e, θα δούμε την συσκευή και σε άλλα χρώματα, όπως Prism Black, Emerald Green και Pearl White. Οι διαστάσεις του θα είναι 142.5 x 70.5 x 8.1mm και θα είναι το μικρότερο από τα τρία Galaxy S10.

Το Galaxy S10 θα έρθει με οθόνη 6.1 ίντσες και διαστάσεις 149.9 x 71.6 x 8.1mm, ενώ το μεγαλύτερο Galaxy S10+  των 6.4 ιντσών θα έχει διαστάσεις 157.0 x 75.3 x 8.1mm, που είναι ελαφρώς πιο κοντό από το περσινό Galaxy S9+.

To Samsung Galaxy S10e θα ανακοινωθεί μαζί με τα υπόλοιπα Galaxy S10, στις 20 Φεβρουαρίου, στο Λονδίνο. Το techmaniacs.gr είναι καλεσμένο της Samsung και θα παραβρεθούμε στην εκδήλωση.

Οι προπαραγγελίες θα ξεκινήσουν την ίδια μέρα και οι κυκλοφορία αναμένεται να ξεκινήσει στις 8 Μαρτίου.

Τιμολογιακά θα δούμε το Galaxy S10e να έρχεται στα €780 για την έκδοση 6GB/128GB και είναι ξεκάθαρο πως η Samsung σκοπεύει να χτυπήσει ευθέως το iPhone XR.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.