Τον επόμενο μήνα, στις 11 Οκτωβρίου, η Samsung λέγεται ότι θα προβεί στα επίσημα αποκαλυπτήρια του Galaxy A9 Pro (2018) το οποίο φημολογείται ότι θα καταφθάσει με τέσσερις κάμερες στο πίσω μέρος. Εκτός από αυτή τη συσκευή, η εταιρεία θα προβεί στη διάθεση και ενός πιο οικονομικού μοντέλου του Galaxy A7 (2018).

Επιβεβαιώνοντας προηγούμενες φήμες, το Galaxy A7 (2018) παρουσιάζει πολλές ομοιότητες με το Galaxy A9 Start που είχε κάνει το ντεμπούτο του πριν την έναρξη του καλοκαιριού στη Κίνα. Αυτό σημαίνει, ένα ορθογώνιο camera module σε κάθετη διάταξη μπορούμε να συναντήσουμε στην πάνω αριστερή γωνία, ενώ μέσα στο module συναντάμε τρεις κάμερες. Έτσι, γίνεται η πρώτη Samsung συσκευή η οποία θα περιλαμβάνει τριπλή κάμερα. Ο σκοπός του κάθε φακού, παραμένει προς το παρόν άγνωστος, θα καταφθάσει όμως με telephoto lens που θα βοηθά στο zooming και στις φωτογραφίες bokeh. Στο πίσω μέρος υπάρχει ακόμη dual-tone LED flash.

Σε αντίθεση με τα περισσότερα smartphones, το πίσω glass panel δεν θα στεγάσει αισθητήρα, αντίθετα έχει μετακινηθεί στο αλουμινένιο frame. Φυσικά, μπροστά θα έχουμε τη γνωστή Infinity Display.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.