Εν όψει της αναμενόμενης παρουσίασης των Galaxy S24, η σειρά A της Samsung προσελκύει επίσης την προσοχή με νέα μοντέλα να πρωταγωνιστούν σε leaks και λανσαρίσματα. Οι τελευταίες αποκαλύψεις αφορούν το Samsung Galaxy A35 και renders που προσφέρουν μια προεπισκόπηση του design του και των πιθανών βελτιώσεων της κάμερας.

Τα renders που διέρρευσαν παρουσιάζουν το A35 σε τρεις χρωματικές επιλογές: Iceblue, Lilac και Navy. Αποκαλύπτουν επίσης ένα στοιχείο σχεδιασμού που μοιράζεται με τα A15 και A25, το “Key Island” στη δεξιά πλευρά, που φιλοξενεί τα κουμπιά απενεργοποίησης της συσκευής και ρύθμισης της έντασης του ήχου. Επιπλέον, το smartphone έχει στρογγυλεμένες γωνίες και πιθανότατα πλαστικό πλαίσιο.

Στο πίσω μέρος του Samsung Galaxy A35, υπάρχει ένα τριπλό σύστημα καμερών με LED flash. Υπάρχουν φήμες ότι η κύρια κάμερα ενδέχεται να αναβαθμιστεί στα 50MP, ένα βήμα πάνω από τα 48MP του A34. Οι άλλες δύο κάμερες, ενδεχομένως η 8MP ultra wide και 5MP macro, ενδέχεται να παραμείνουν οι ίδιες.

Μια αξιοσημείωτη αναβάθμιση στο Galaxy A35 είναι ο μπροστινός σχεδιασμός του. Η Samsung εγκαταλείπει το notch του Galaxy A34 και υιοθετεί ένα κεντρικά τοποθετημένο punch hole. Τα bezels της οθόνης φαίνονται επίσης πιο λεπτά, κάτι που αποτελεί μια ωραία βελτίωση. Ωστόσο, το chin εξακολουθεί να είναι παχύτερο από τα bezels στις υπόλοιπες πλευρές.

Κατά τα άλλα, υπάρχουν αναφορές ότι το Samsung Galaxy A35 θα διαθέτει τον ίδιο επεξεργαστή Exynos 1480 με το Galaxy A55. Αναμένεται επίσης να έχει πιστοποίηση IP και η μπαταρία του να έχει χωρητικότητα 5000mAh και να υποστηρίζει 25W γρήγορη φόρτιση.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.