Η Samsung λάνσαρε το Galaxy A24 4G στις αρχές Μαίου, αλλά όπως όλα δείχνουν, η εταιρεία δουλεύει ήδη στο Galaxy A25 5G. Κυκλοφόρησαν CAD renders που αποκαλύπτουν ότι το επερχόμενο smartphone είναι λίγο πολύ επανέκδοση του 4G προκατόχου του.

Αν και είναι περίεργο να βλέπουμε leak για οικονομικό έξυπνο τηλέφωνο μόλις λίγες εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του προκατόχου του, αλλά αξίζει να ρίξουμε μία ματιά σε όσα αναφέρει η πηγή και αποκαλύπτουν τα renders.

Samsung Galaxy A25 5G CAD Renders

Φαίνεται ότι το Samsung Galaxy A25 5G θα έχει διαστάσεις 162 x 77.5 x 8.3 χιλιοστά. Ουσιαστικά θα είναι μόλις 0.1 χιλιοστά πλατύτερο και πιο ψηλό από το Galaxy A24 4G.

Samsung Galaxy A25 5G CAD Renders

Η οθόνη του Galaxy A25 5G λέγεται ότι θα είναι στις 6.44 ίντσες, από τις 6.5 του Galaxy A24 4G. Επιπλέον, θα έχει πλευρικό αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, κλασική θύρα ήχου, και τριπλό σύστημα καμερών.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.