Η Leica – ναι η γνωστή Γερμανική εταιρεία καμερών που υπογράφει μερικά από τα πιο δυνατά module σε flagship smartphones, έβγαλε ρολόι. Πρόκειται για μία περιορισμένη έκδοση του ZM1. Αυτό το εξαίσιο ρολόι, το Leica ZM1 Gold Limited Edition, αποτίει φόρο τιμής στην IA Luxus, μία αξιοσέβαστη φωτογραφική μηχανή της εταιρείας που κυκλοφόρησε το 1929 και διέθετε ένα εντυπωσιακό χρυσό και μαύρο χρώμα.

Leica ZM 1 Gold Limited Edition Launch

Κυκλοφορούν μόλις 50 κομμάτια του ZM1 Gold Limited Edition και αποτελούν το όνειρο του κάθε συλλέκτη. Διαθέτει ότι και το αρχική ZM1, αλλά έχει διαφορετικό χρώμα κάσας και καντράν. Η διάμετρος του είναι 41 χιλιοστά και διαθέτει ειδικά σχεδιασμένο κινούμενα μέρη από τη Lehmann Präzision για την προβολή της ώρες, της ημέρας, της διαθέσιμης ενέργειας, και μια ειδική λειτουργία για τον έλεγχο της ενέργειας ή της ώρας.

Το Leica ZM1 Gold Limited Edition έχει κουμπί με κόκκινο κάλυμμα στην κορώνα, το οποίο ελέγχει μία ειδική λειτουργία. Όταν ο χρήστης πατάει το κουμπί, η ένδειξη των δευτερολέπτων μηδενίζει και με το πάτημα της κορώνας μπορεί να ρυθμιστεί η ώρα. Επίσης, το κουμπί πάνω στην κορώνα επιτρέπει τη ρύθμιση της ημερομηνίας, ενώ υπάρχει ένα μικρό διάφραγμα που αλλάζει από λευκό σε κόκκινο όταν το ρολόι κουρδίζει ή όχι.

Leica ZM 1 Gold Limited Edition Launch

Επιπλέον, το ZM1 Gold Limited Edition έχει ένα ρεζερβουάρ ενέργειας που ανοίγει από το κέντρο, όπως οι λεπίδες του κλείστρου στις φωτογραφικές μηχανές. Η κορώνα και τα κουμπιά είναι από τιτάνιο, το λουράκι είναι από δέρμα αλιγάτορα, και η κάσα είναι από 18K ροζ χρυσό. Η τιμή του έχει οριστεί στα 28.000 δολάρια ΗΠΑ.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.