Η Redmi αποκάλυψε το K50G την περασμένη εβδομάδα, αλλά γνωρίζουμε ότι η εταιρεία θα κυκλοφορήσει περισσότερα smartphone στη σειρά, αφού είδαμε τα renders του K50 Pro, τώρα έχουμε στη διάθεση μας υλικό που αποκαλύπτει το βασικό Redmi K50.

Το K50 μοιάζει με την έκδοση Pro. Διαθέτει 6.6 ιντσών οθόνη με punch hole και module που θυμίζει μερικά smartphone της Vivo, συμπεριλαμβανομένου του X60 Pro. Το module έχει LED flash και τρεις κάμερες σε διάταξη 1-2.

Το Redmi K50 έχει τη θύρα USB type-C στο κάτω μέρος που πλαισιώνεται από ένα μικρόφωνο και ηχείο, και επάνω είναι το δευτερεύον μικρόφωνο που ενώνεται με ένα IR Blaster.

Το κουμπί ρύθμισης της έντασης του ήχου και το κουμπί απενεργοποίησης βρίσκονται στη δεξιά πλευρά του K50. Επιπλέον, το κουμπί απενεργοποίησης παίζει και τον ρόλο του σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Το Redmi K50 αναμένεται να έχει τον Snapdragon 8 Gen 1, έως 8GB RAM, και έως 128GB αποθηκευτικό χώρο, μπαταρία 5.000mAh και φόρτιση 120W, και να τρέχει Android 12. Το σύστημα καμερών λέγεται ότι περιλαμβάνει αισθητήρες 64MP, 8MP, και 5MP.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.