Η Huawei συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία που έχει διαγράψει στο χώρο των smartphones συσκευών και παρά τις όποιες δυσκολίες που αντιμετωπίζει, δεν χάνει την ευκαιρία να επεξεργάζεται εναλλακτικές λύσεις, που θα βελτιώσουν την εμπειρία του κόσμου ακόμη περισσότερο.

Σε πατέντα που είχε κατοχυρωθεί το 2019 και αποκαλύπτεται σήμερα από το LetsGoDigital, ρίχνει φως στο design που θα ακολουθήσει η εταιρεία στα επόμενα smartphones. Όπως βλέπουμε η συσκευή που εικονίζεται διαθέτει κυρτές πλευρές, κάτι που έχουμε ήδη δει στο Huawei Mate 30 Pro. Δεν υπάρχουν φυσικά πλήκτρα στο πλάι και μάλλον θα αντικατασταθούν από tap και slide gestures.

Το μπροστινό μέρος των συσκευών εμφανίζεται να είναι bezelless, ενώ απουσιάζει η εγκοπή οποιουδήποτε είδους για τη selfie και δεν υπάρχει μηχανισμός για τη selfie κάμερα. Κάτι τέτοιο αποτελεί σαφή ένδειξη ότι η συσκευή θα διαθέτει κάμερα κάτω από την οθόνη, μια τεχνολογία που αναμένεται να ενσωματωθεί στα smartphones με το τέλος του έτους. Οι ελάχιστες διαφορές μεταξύ των δυο πατεντών είναι στο module των οπίσθιων καμερών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.