Η HMD Global, η εταιρεία που βρίσκεται πίσω από το εμπορικό σήμα Nokia, αναμένεται να κυκλοφορήσει ένα νέο smartphone φέτος. Το νέο κινητό θα είναι η πρώτη συσκευή της εταιρείας με την επωνυμία HMD. Ένα νέο leak προσφέρει μια πρώτη ματιά στο επερχόμενο smartphone.

Το 91mobiles απέκτησε ένα render που διέρρευσε από ένα smartphone της HMD. Πέρυσι, δύο αριθμοί μοντέλου, N159V και TA-1585, εντοπίστηκαν στη βάση δεδομένων IMEI και αυτά τα renders που διέρρευσαν φαίνεται να είναι της συσκευής με αριθμό μοντέλου N159V.

HMD Smartphone

Με βάση την εικόνα, το smartphone της HMD φαίνεται να έχει μαύρη ματ πλάτη και επίπεδη οθόνη. Υπάρχουν δύο κάμερες στο πίσω μέρος σε ένα ορθογώνιο module κάμερας και μια selfie κάμερα σε punch hole κεντρικά τοποθετημένο στο πάνω μέρος της οθόνης.

Στη δεξιά πλευρά της συσκευής, μπορείτε να δείτε τα κουμπιά ρύθμισης της έντασης του ήχου και απενεργοποίησης της συσκευής. Κρίνοντας από το υλικό που μοιάζει με πλαστικό, είναι πιθανό ότι αυτό το smartphone θα μπορούσε να είναι μια οικονομική ή μεσαίας κατηγορίας συσκευή.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.