Το εξαιρετικά ασφαλές όπως προωθείται από την Samsung, Galaxy Note 9, λέγεται ότι ανεφλέγη στο εσωτερικό του πορτοφολιού μιας γυναίκας από το Long Island των ΗΠΑ, όπως ισχυρίζεται στη μήνυση που κατέθεσε. Πρόκειται για το πρώτο καταγεγραμμένο περιστατικό και η αγωγή της Diane Chung, που δραστηριοποιείται στο χώρο του real estate,  φέρει στις μνήμες τα περιστατικά με το Galaxy Note 7.

Το Note 9, το οποίο κάνει το εμπορικό του ντεμπούτο έναντι του ποσού των 1.000 δολαρίων, δεν έχει τέτοιου είδους προβλήματα, ανέφεραν στελέχη της Samsung στις 24 Αυγούστου, λίγο πριν την κυκλοφορία του. Από την μεριά της, η Kate Beaumont, director of product planning, τόνισε ότι έχουν γίνει πολλοί έλεγχοι ασφαλείας και ότι το Note 9 δεν έχει τέτοιου είδους προβλήματα σε καμιά περίπτωση.

Αλλά λίγο μετά τα μεσάνυχτα στις 3 Σεπτεμβρίου και ενώ βρισκόταν στο ασανσέρ, η Chung διαπίστωσε ότι η συσκευή της γινόταν εξαιρετικά ζεστή. Σταμάτησε να το χρησιμοποιεί και το τοποθέτησε στην τσάντα της. Ξαφνικά, άκουσε έναν θόρυβο και είδε να βγαίνει καπνός, σύμφωνα πάντα με τα όσα ισχυρίζεται. Μόλις έφθασε στον όροφό της, κλώτσησε τη συσκευή έξω από το ασανσέρ, όπου ένα άτομο βρισκόταν για καλή της τύχη, πήρε τη συσκευή προσεκτικά και την έριξε στο νερό. Η ίδια, χαρακτηρίζει την εμπειρία της τραυματική.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.