Η Realme μας είχε προετοιμάσει εδώ και αρκετές εβδομάδες για την τελευταία και πιο πρόσφατη προσθήκη της στην οικογένεια των εξαιρετικά οικονομικών συσκευών της. Το brand προέβη πλέον στην επίσημη διάθεση της συσκευής και ίσως είναι το πιο ισχυρό budget smartphone της αγοράς.

Πιθανόν, η μεγαλύτερη αλλαγή σε σχέση με το Realme C2 είναι ο 12nm Helio G70 processor, που είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε ισχυρούς ARM CPU cores στην οικογένεια Realme C. Κάτι τέτοιο φέρνει τη συσκευή πιο κοντά και σε παρόμοια επίπεδα με το Realme 5. Στη πράξη, οι single core επιδόσεις θα είναι θεωρητικά καλύτερες από το Realme 5, καθώς ο G70 Cortex A75 CPU είναι νεότερος και πιο ισχυρός σε σχέση με τον Snapdragon 665 του Realme 5. Επιπλέον λαμβάνεις μια Mali-G52 MC2 GPU, που θα είναι αρκετά ικανή για budget συσκευές.

Το δεύτερο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό, είναι η 5.000 mAh μπαταρία. Στο πίσω μέρος ο χρήστης θα συναντήσεις 12MP+2MP κάμερες, μια των 5MP selfie, ενώ η οθόνη του είναι των 6.5 ιντσών HD+ LCD. Η τιμή του ξεκινά από τα 98 δολάρια περίπου για τα 3GB/32GB, ενώ η έκδοση των 4GB/64GB αγγίζει τα 112 δολάρια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.