Με μια νέα διάταξη που ψηφίστηκε στη Βουλή και η οποία είναι σε ισχύ ορίστηκε πρόστιμο για πληρωμές από 500 ευρώ και πάνω οι οποίες θα έχουν γίνει με τη χρήση μετρητών.

Όσον αφορά το ύψος του προστίμου αυτό θα είναι ίσο με το διπλάσιο του ποσού που πληρώθηκε με μετρητά. Όπως επισημαίνει χαρακτηριστικά το reader.gr αν κάποιος αγοράσει ένα κινητό με μετρητά και δώσει 750 ευρώ για αυτό, τότε θα επιβληθεί πρόστιμο ίσο με το διπλάσιο του ποσού, δηλαδή 1.500 ευρώ.

Ελλάδα: To πιο τούμπανο πακέτο καρτοκινητής μόλις ανακοινώθηκε

Η πώληση αγαθών σε ιδιώτες εξοφλούνται αποκλειστικά με χρήση κάρτας για ποσά άνω των 500 ευρώ, χωρίς να επιτρέπεται η εξόφληση με μετρητά, αναφέρει χαρακτηριστικά η διάταξη.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Θα του δώσω 499, και τα υπόλοιπα 250 θα μου πέσουνε κάτω λίγα λίγα , ο έλληνας ό,τι και να του κάνεις τον τρόπο θα το βρει τι μου λέτε τώρα οι πονηριά στον πονηρό και πάει λέγοντας.

  2. Παναγιώτη σιγά σιγά το τυράκι.
    Πονηροί είναι αυτοί που πάνε να μας πάρουν τα μετρητά και όχι “εμείς” που με τέτοιους τρόπους να βρίσκουμε λύσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.