Το OnePlus 7T ανακοινώθηκε πριν από μια εβδομάδα περίπου και δεν αναμένεται να καταφθάσει στα ράφια των καταστημάτων τουλάχιστον μέχρι τις 18 Οκτωβρίου. Ωστόσο, σύμφωνα με τον tipster Steve Hemmerstoffer, η OnePlus εργάζεται σκληρά στο πρώτο flagship smartphone της για το 2020, το OnePlus 8, το οποίο διέρρευσε στα πρώτα renders. Παρά το γεγονός, ότι αποτελεί τον διάδοχο του OnePlus 7T, το OnePlus 8 μοιάζει περισσότερο σαν ένα OnePlus 7 Pro.

Και αυτό γιατί, το flagship του 2020 θα διαθέτει glass panel στο πίσω μέρος και θα συνοδεύεται από μια κάμερα σε κάθετη διάταξη αντί για το κυκλικό module που είδαμε στο OnePlus 7T. Φυσικά, η επόμενης γενιάς συσκευή, θα διαθέτει ορισμένες σημαντικές αναβαθμίσεις στον τομέα της κάμερας αλλά προς το παρόν, πληροφορίες για αυτές δεν υπάρχουν.

Στο μπροστινό μέρος, η συσκευή διαθέτει οθόνη των 6.5 ιντσών με κυρτές άκρες αλλά υπάρχουν ορισμένες διαφορές. Συγκεκριμένα, o διάδοχος του OnePlus 7T, θα εγκαταλείψει την pop up κάμερα που συναντάμε στο Pro μοντέλο, για χάρη της μικρότερης οπής στη γωνία που είναι παρόμοια με αυτή που συναντάμε στο Galaxy S10. Στο εσωτερικό του smartphone θα έχουμε την ευκαιρία να συναντήσουμε Android 10, ενώ θα είναι και το πρώτο flagship smartphone το οποίο θα καταφθάσει με υποστήριξη για τεχνολογία ασύρματης φόρτισης. Ας ελπίσουμε να αληθεύει κάτι τέτοιο και να έχει ξεπεράσει τα προβλήματα υπερθέρμανσης που αντιμετωπίζει με το OnePlus 7T.

Τέλος, θα εξοπλιστεί με Snapdragon 865, με 8GB RAM και 128GB storage.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.