Η Τράπεζα Πειραιώς υποδέχεται το νέο Piraeus bank app της στα καταστήματα Google Play Store, Apple Store και Huawei AppGallery. Η εφαρμογή θα ενημερωθεί αυτόματα όπως έχει ενημερώσει η τράπεζα, με την ενημέρωση τουλάχιστον στα κινητά μας να μην έχει φθάσει ακόμη.

Nova: αριθμός κινητού με 1000 λεπτά και 15GB κάθε μήνα δωρεάν σε όσους έχουν σταθερή

Η Τράπεζα Πειραιώς δημιούργησε μία μοντέρνα, φιλική και εύχρηστη εφαρμογή “Piraeus app”, για να σας προσφέρει μία σύγχρονη ψηφιακή τραπεζική εμπειρία.

Στην αρχική σελίδα της εφαρμογής, έχετε την συνοπτική εικόνα της σχέσης σας με την Τράπεζα Πειραιώς.

Εκεί θα βρείτε τις ενότητές μας, “το Piraeus e-banking σου προτείνει” και “οι ιστορίες μας”, αποκτώντας την εμπειρία του blog.

Σας ενημερώνουμε με ενδιαφέρουσες προτάσεις, ιδέες και άρθρα που περιέχουν σημαντικές πληροφορίες και αναβαθμίζουν την τραπεζική σας εμπειρία.

Η Cosmote ανακοινώνει τα νέα πακέτα χωρίς συμβόλαιο απεριόριστου internet για όλο το καλοκαίρι – Τιμές!

Οι καθημερινές σας συναλλαγές γίνονται ακόμα πιο εύκολες και γρήγορες!

Με τη νέα εφαρμογή “Piraeus app”, μπορείτε πολύ γρήγορα να ξεκινήσετε την συναλλαγή σας, επιλέγοντας από την αρχική οθόνη της εφαρμογής, την αντίστοιχη επιλογή «Συναλλαγή».

Κερδίζετε χρόνο, βρίσκοντας εύκολα μία συνηθισμένη καθημερινή σας συναλλαγή:

 • Μεταφορά χρημάτων σε λογαριασμούς (στον ίδιο, σε τρίτο, έμβασμα)
 • Μεταφορά χρημάτων σε κάρτες
 • Πληρωμή λογαριασμού με RF
 • Πληρωμή λογαριασμού με κωδικό
 • Πληρωμή πιστωτικών καρτών
 • IRIS online payments
 • Λεφτά στο Λεπτό

Εγγραφείτε ηλεκτρονικά στο Piraeus e-banking, αποκτήστε άμεσα πρόσβαση στους λογαριασμούς σας, πραγματοποιήστε τις συναλλαγές σας και διαχειριστείτε τα οικονομικά σας. Η διαδικασία είναι απλή και κρατάει μόλις λίγα λεπτά.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να ολοκληρώσετε την online εγγραφή σας είναι η ύπαρξη ενεργής χρεωστικής κάρτας της Τράπεζας Πειραιώς, να θυμάστε το PIN της και να έχετε στην κατοχή σας το κινητό τηλέφωνο που έχετε δηλώσει στην Τράπεζα Πειραιώς.

 1. Κατεβάστε το “Piraeus app”.
 2. Από την αρχική οθόνη επιλέξτε Εγγραφή.
 3. Στη συνέχεια επιλέξτε το δεύτερο εικονίδιο “Online εγγραφή”.
 4. Αποδεχτείτε τους όρους και πατήστε “Online εγγραφή”.
 5. Στην επόμενη οθόνη επιλέγετε τον τύπο της χρεωστικής σας κάρτας και πληκτρολογείτε από το 7ο – 13ο ψηφίο της. Στη συνέχεια πληκτρολογείτε τον αριθμό κινητού που έχετε δηλώσει στην Τράπεζα Πειραιώς. Πατήστε «Επόμενο».
 6. Αμέσως μετά καταχωρείτε το Username που θέλετε να χρησιμοποιείτε για να συνδέεστε, το email σας και πατήστε «Επόμενο». Σημείωση: Το Username πρέπει να αποτελείται από 6-50 χαρακτήρες και να περιλαμβάνει τουλάχιστον ένα γράμμα και έναν αριθμό. Δεν είναι επιτρεπτή η χρήση σειράς ιδίων χαρακτήρων. Για παράδειγμα τα Username b22222222, 77777777g δεν είναι αποδεκτά. Δεν είναι επιτρεπτή η χρήση χαρακτήρων με λογική συνέχεια. Για παράδειγμα τα Username 123456, 654321a, abcdef, fedcba, wer1234 δεν είναι αποδεκτά. Συμβουλή: Μη χρησιμοποιείτε Username που είναι εύκολα προβλέψιμα όπως ονόματα, ημερομηνίες, αριθμούς τηλεφώνων.
 7. Στη συνέχεια καταχωρήστε τον κωδικό extraPIN που θα λάβετε στο κινητό σας.
 8. Στην επόμενη οθόνη θα σας ζητηθεί να πληκτρολογήσετε 2 από τα 4 ψηφία του PIN της προσωπικής χρεωστικής σας κάρτας.
 9. Αμέσως μετά θα λάβετε στο κινητό σας με SMS, το προσωρινό Password για τη σύνδεσή σας στη Piraeus e-banking. Από τη στιγμή που θα λάβετε τo SMS με το προσωρινό Password, έχετε 72 ώρες στη διάθεσή σας για να συνδεθείτε στην υπηρεσία.
  Η διαδικασία εγγραφή σας ολοκληρώθηκε επιτυχώς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.