Η Starlink υποδέχεται πλέον στην πλατφόρμα της, το νέο πιάτο που θα χρησιμοποιηθεί στην υπηρεσία της, το δορυφορικό internet του Elon Musk. Πιο συγκεκριμένα, ο νέος εξοπλισμός περιλαμβάνει  το νέο πιάτο, μαζί με ένα ανανεωμένο Wi-Fi ρούτερ. Να σημειωθεί όμως, ότι η τιμή του εξοπλισμού δυστυχώς παραμένει η ίδια στα 499.

starlink

Το νέο πιάτο της Starlink συνοδεύεται από νέα mountings που έχουν σχεδιαστεί για τοποθέτηση στον εξωτερικό χώρο του τοίχου δίπλα στην κορυφή του αετώματος. Δυστυχώς όμως, υπάρχει μια σημαντική υποβάθμιση στο νέο WiFi router του Starlink. Πιο συγκεκριμένα δεν έχει θύρα Ethernet όπως είχε το αρχικό, αν και οι χρήστες μπορούν να αγοράσουν έναν Ethernet adapter.

Όπως έχει πει πολλές φορές ο Elon Musk, η τιμή των 499 ευρώ που ζητά το Starlink θα μειωθεί κάποια στιγμή, αν και προς το παρόν ο εξοπλισμός είναι ζημιογόνος για την εταιρεία, καθώς κάθε terminal κοστίζει πάνω από 1.000 δολάρια για την κατασκευή του. Με την πάροδο του χρόνου θέλουμε να ρίξουμε την τιμή στα 250 δολάρια είχε αναφέρει. Ο νέος εξοπλισμός δεν αντικαθιστά τον παλιό, καθώς στο site της Starlink βλέπουμε και οι δυο να αναφέρονται.

Μπορείς να βρεις το user manual του νέου πιάτου εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.