Αν και οι προπαραγγελίες για τα νέα iPhones έχουν μόλις ξεκινήσει και οι συσκευές δεν έχουν γίνει ακόμη διαθέσιμες σε μέσα ενημέρωσης, αυτό δεν έχει εμποδίσει κάποια από το να λάβει τις συσκευές στα χέρια της και να δημοσιεύσει κάποια πρώτα δείγματα που αποτυπώνουν το πόσο καλά λειτουργεί το Night Mode στη πραγματικότητα και τι αυτό προσφέρει. Η Apple, όπως ήταν φυσικό, παρείχε τα πρώτα δικά της δείγματα με το νέο Night Mode όταν αποκάλυψε τα iPhone 11, εξηγώντας παράλληλα πως θα επιτρέψει τις φωτογραφίες να λαμβάνονται σε εξαιρετικά σκοτεινά περιβάλλοντα με αξιόλογα αποτελέσματα χωρίς τη χρήση flash. Τα δείγματα της Apple είναι όντως εντυπωσιακά, αλλά έχουν φυσικά παρθεί κάτω από ιδανικές και ελεγχόμενες καταστάσεις.

Ωστόσο, το 9to5mac ανακάλυψε μάλλον τα πρώτα πραγματικά δείγματα που λήφθηκαν στο iPhone 11 με τη χρήση του Night Mode και φαίνεται ότι θα προσφέρει ακριβώς αυτό που η Apple υπόσχεται. Αν και η ίδια δεν παρείχε κάποια εξήγηση για το πως κατάφερε να πάρει στα χέρια τη ένα iPhone 11, η Coco Rocha (μοντέλο) δημοσιεύει ένα συγκριτικό φωτογραφιών μεταξύ iPhone 11-iPhone X.

https://twitter.com/cocorocha/status/1171957593998352384

Σύμφωνα με την Apple, το Night Mode χρησιμοποιεί τις προηγμένες τεχνικές μηχανικής μάθησης για να σου δώσει την καλύτερη δυνατή φωτογραφία από μια σειρά φωτογραφιών που λαμβάνονται διαδοχικά σε διαφορετικά επίπεδα exposures. To optical image stabilization χρησιμοποιείται για να σταθεροποιήσει τους φακούς κατά τη διάρκεια λήψης φωτογραφιών, με το iOS 13 και τη Neural Engine του A13 να κάνουν τα δικά τους μαγικά που συμβάλλουν στο τελικό αποτέλεσμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.